En Ar

در نشست مدير کل امور دانشجويي دانشگاه ايلام با مسئولين تامين اجتماعي استان عنوان شد: احتساب دوران تحصيل دانشجويان به عنوان سنوات بيمه (سابقه کار) با پرداخت هزينه ماهانه حداقلي

در اين ديدار که با دعوت آقاي دکتر مهدي رشنوادي (رياست محترم دانشکده پيرادامپزشکي) در دانشکده پيرادامپزشکي برگزار شد آقاي مهندس حيدري (معاون تعهدات بيمه اي استان)، دکتر محسن گلشني (رئيس اداره ارتباطات مردمي و خدمات نوين استان) و خانم دکتر نورمرادي (رئيس اداره آموزش) به همراه جناب آقاي دکتر ميراب بالو (مدير کل محترم دانشجويي) و آقاي عرفاني (رئيس اداره رفاه دانشجويي) حضور داشتند. در ابتداي جلسه، دکتر رشنوادي پس از خير مقدم خدمت مهمانان گرامي هدف از برگزاري اين پيش نشست را همکاري و تعامل سازمان تأمين اجتماعي استان در جهت بهره وري هر چه بيشتر دانشجويان از خدمات مشاوره اي و آنلاين سازمان تامين اجتماعي برشمردند. در ادامه، آقاي مهندس حيدري ضمن تأکيد بر همکاري بين دانشگاه و سازمان تأمين اجتماعي خاطر نشان کردند که سازمان تأمين اجتماعي در حوزه خدمات سلامت از جمله به روز بودن، تنوع و گسترش خدمات و بواسطه شرايطي که بدليل بيماري کرونا ايجاد کرد اين تهديد را به فرصت بدل کرده و امروزه تمام خدمات اين سازمان از طريق تلفن همراه امکان پذير مي باشد. در ادامه آقاي دکتر گلشني نيز  افزودند که با ايجاد پايگاه ثابت در دانشگاه و ارائه طرح هاي گوناگون جهت اعضاي هيأت علمي، کارکنان و دانشجويان از طريق ميز خدمت و ساير مواردي که بعداً در نشست اصلي که در ارديبهشت ماه سال آينده برگزار خواهد شد، خدمات خود را ارائه خواهند کرد. ايشان يکي از موارد خدمات سازمان تأمين اجتماعي به دانشجويان را احتساب دوران تحصيل به عنوان سنوات بيمه (سابقه کار) با پرداخت هزينه ماهانه حداقلي برشمردند و ابراز اميدواري کردند که اين همکاري در حوزه هاي مختلف دانشجويي و بر اساس نياز آنها توسعه يابد. در ادامه، آقاي دکتر ميراب بالو هم ظرفيت مجموعه دانشگاه و حوزه تحت مديريت خود را از جمله نقاط قوت براي ارتباط موثر و کارآمد جهت بهره مندي دانشجويان و ارتباط با سازمان تأمين اجتماعي برشمردند و بر همکاري تام و تمام دانشگاه به اين سازمان تأکيد نمودند.

احتساب دوران تحصيل دانشجويان به عنوان سنوات بيمه (سابقه کار) با پرداخت هزينه ماهانه حداقلي احتساب دوران تحصيل دانشجويان به عنوان سنوات بيمه (سابقه کار) با پرداخت هزينه ماهانه حداقلي