En Ar

حضور سردار شاکرمي فرمانده محترم سپاه اميرالمومنين در خوابگاه هاي دانشجويي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، به مناسبت گراميداشت 16 آذر روز دانشجو، سردار شاکرمي فرمانده محترم سپاه اميرالمومنين استان ايلام به همراه آقاي شربي نيازي فرمانده ناحيه دانشجويي استان و جمعي از مسئولين دانشگاه ايلام در خوابگاه هاي دانشجويي دانشگاه ايلام حضور يافتند. در اين ديدار، دانشجويان در فضايي بسيار دوستانه به بيان مشکلات و نيازهاي خود در خوابگاه ها پرداختند و مسئولين دانشگاه نيز عليرغم پيگيري هاي مستمر و هميشگي، تمامي موارد ذکر شده را در برنامه کاري خود قرار دادند.

در پايان اين ديدار، سردار شاکرمي با اشاره به نقش مهم دانشجويان نسل جديد در اداره آتي کشور، ضمن اشاره به رشادت هاي شهيدان والامقام دفاع مقدس، روحيه مطالبه گري دانشجويان در چنين فضاي دوستانه اي را موجب دلگرمي و شايسته تقدير دانستند. ايشان به مناسبت گراميداشت روز دانشجو و حضور در جمع دانشجويان گرامي دانشگاه ايلام، قول مساعدت در تامين برخي اقلام سخت افزاري خوابگاه ها را به عنوان هديه اين روز مبارک به دانشجويان دادند.