کارگاه کشوريHACCP (آناليز خطر و کنترل نقطه بحراني) با حضور کارشناسان بهداشت و تغذيه دانشگاهها، به ميزباني دانشگاه رازي کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، کارگاه کشوريHACCP (آناليز خطر و کنترل نقطه بحراني) با حضور کارشناسان بهداشت و تغذيه دانشگاههاي مناطق 5 و 10 کشور و همچنين کارشناسان ساير دانشگاهها برگزار شد که جناب آقاي رحيمي (کارشناس اداره تغذيه) و سرکار خانم بالاوندي (کارشناس مرکز بهداشت) در اين کارگاه يک روزه حضور داشتند.
کارگاه يک روزه HACCP با هدف توانمندسازي کارشناسان بهداشت و تغذيه در دانشگاهها، توسط مرکز بهداشت و درمان دانشگاه رازي و با مشارکت دفتر مشاوره، سلامت و سبک زندگي سالم برگزار شد.
شايان ذکر است؛ HACCP؛ استاندارد سيستم مديريت کيفيت در صنايع غذايي و توليد غذاست که در طول زنجيره غذا از توليد کننده اوليه تا مصرف کننده نهايي کاربرد دارد. HACCP سيستمي نظاممند است که به کسب و کارهايي که در زنجيره مواد غذايي فعاليت ميکنند، کمک ميکند تا خطرهاي ويژه و اقدامات لازم براي اطمينان از ايمني مواد غذايي را شناسايي و کنترل کنند.