En Ar

گزارش تصويري کارگاه روابط بين فردي و چگونگي برقراري ارتباط (ويژه سرپرستان)

کارگاه روابط بين فردي و چگونگي برقراري ارتباط (ويژه سرپرستان) در تاريخ 1401/11/10 با تدريس جناب آقاي سعيد پور رحيمي در سالن فرزانگان برگزار شد.

از آنجا که مديران و سرپرستان خوابگاه ها در ارتباط مستقيم با دانشجويان هستند، آموزش و شناخت ويژگي هاي جوان و مهارت هاي ارتباطي و همچنين شناخت مشکلات و تعارضات دانشجويان در راهکارهاي مقابله با آن از اهميت ويژه اي برخوردار است. بر اين اساس، برگزاري نشست هايي با تاکيد بر مباحث فوق در قالب کارگاه هاي آموزشي از اهميت بسزايي برخوردار است. با توجه به اينکه بخش عمده اي از وقت دانشجويان در خوابگاه سپري مي شود، فراهم نمودن محيطي امن، آرام و با نشاط که تامين کننده سلامت جسمي و روحي و رفاه اجتماعي آن ها باشد از ضروريات است. در همين راستا به همت مرکز بهداشت، درمان ومشاوره دانشگاه و با همکاري مديريت امور دانشجويي، کارگاه آموزشي مهارت هاي بين فردي (نحوه برخورد سرپرستان با دانشجويان) ويژه سرپرستان خوابگاه هاي توسط آقاي پوررحيمي روانشناس و مشاور عضو سازمان نظام روانشناسي و مشاوره کشور در محل آمفي فرزانگان برگزار گرديد.

در ابتداي کارگاه، جناب آقاي دکتر شکري معاون محترم دانشجويي وجناب آقاي دکتر ميراب بالو مدير محترم امور دانشجويي با حضور در کارگاه از برگزاري چنين کارگاه هايي جهت توانمندسازي هر چه بيشتر سرپرستان خوابگاه هاي دانشجويي ابراز خرسندي نمودند. هدف از برگزاري اين کارگاه آشنايي و توانمندسازي کارشناسان و افزايش مهارت ارتباط مؤثر و مناسب با دانشجويان بود. در اين کارگاه جناب آقاي پوررحيمي ضمن تشکر از زحمات مسئولين و سرپرستان خوابگاه هاي دانشجويي از آن ها به عنوان بازوهاي اجرايي معاونت دانشجويي ياد کرده و به ضرورت توجه سرپرستان سراهاي دانشجويي و نقش اساسي آن ها در تامين بهداشت روان دانشجويان اشاره نمود. در ادامه کارگاه جناب آقاي پوررحيمي به بيان وظايف سرپرست خوابگاه هاي دانشجويي و معيارهاي صلاحيت سرپرستان پرداختند و در ادامه با شرح برنامه عملياتي سرپرست خوابگاه ها به بيان انواع مهارت هاي مؤثر در روابط بين فردي اشاره اي داشتند.