En Ar

برگزاري مراسم هفته خوابگاه ها در دانشگاه ايلام

دکتر ميراب بالو از برگزاري ويژه برنامه هاي هفته خوابگاه ها در دانشگاه ايلام خبر داد.

دکتر مجيد ميراب بالو، مدير امور دانشجويي در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي اظهار داشت:  همه ساله در ارديبهشت ماه به منظور تمرکز و توجه بيشتر به مسائل و مشکلات خوابگاه‌ها و جلب مشارکت حداکثري دانشجويان در تسهيل امور و ارتقاء کيفيت زندگي دانشجويي، روزهاي اين هفته از سوي وزارت علوم نامگذاري و برنامه‌هاي متعددي متناسب با هر روز در دانشگاه ها  برگزار مي‌شود. در همين راستا در سال جديد نيز هفته خوابگاه‌ها با شعار " خوابگاه دانشجويي، مشارکت اجتماعي و سلامت جمعي"، طي يک هفته از تاريخ ?4 لغايت 30 ارديبهشت ماه جاري در خوابگاههاي دانشجويي برگزار مي‌شود.

مدير امور دانشجويي دانشگاه با بيان اينکه جشن هفته خوابگاه‌ها روز سه شنبه 27 ارديبهشت برگزار مي شود  افزود: اين جشن با حضور هيئت رئيسه دانشگاه و دانشجويان عزيز از ساعت 20:30 با برنامه‌هاي متنوع و شاد در سالن آيت اله حيدري برگزار خواهد شد.

دکتر ميراب بالو افزود: بازديد رياست محترم دانشگاه از خوابگاه‌ها، انتخاب اتاق نمونه، برگزاري مسابقات ورزشي در خوابگاه‌ها، برگزاري ايستگاه سلامت، مسابقه آشپزي و برگزاري اردو‌هاي دانشجويي نيز از برنامه‌هاي اين هفته مي‌باشد.

برگزاري مراسم هفته خوابگاه ها در دانشگاه ايلام برگزاري مراسم هفته خوابگاه ها در دانشگاه ايلام