En Ar

نشست توجيهي سرپرستان سراهاي دانشجويي

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، اولين جلسه­ توجيهي سرپرستان سراهاي دانشجويي دانشگاه ايلام با حضور دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي، آقاي گراوندي معاون مدير امور دانشجويي، آقاي مرادي رييس اداره سراهاي دانشجويي و کليه­ سرپرستان سراها در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

در اين جلسه که به منظور مروري بر آيين نامه ها و مقررات سراهاي دانشجويي برگزار گرديد در ابتدا معاون دانشجويي با تشکر از کارشناسان و سرپرستان اداره سراها در اسکان دانشجويان که بلافاصله بعد از تعطيلات نوروز انجام شد، اشاره­اي به نحوه برخورد و مواجهه با دانشجويان خوابگاهي پس از دو سال کرونايي داشتند. ايشان امنيت، آسايش و آرامش دانشجويان را از مهم­ترين مسئوليت­هاي معاونت دانشجويي دانستند.

دکتر ميراب بالو نيز ضمن قدرداني از زحمات کليه پرسنل اداره سراها، رعايت مقررات سراها از سوي دانشجويان را ضروري دانستند و در اين زمينه بکارگيري دانشجويان به عنوان کمک سرپرست را زمينه تقويت امور سرپرستان عنوان نمودند. در پايان نيز آقاي مرادي خلاصه­ اي از فعاليت­هاي صورت گرفته در سال جاري را گزارش نموده و برگزاري کلاس­هاي آموزشي سرپرستان را از برنامه­ هاي کاري اين اداره بيان نمودند.