En Ar

آخرين نشست کاري کارکنان معاونت دانشجويي در سال 1400

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، روز دوشنبه 1400/12/16 آخرين نشست ساليانه کارکنان معاونت دانشجويي با حضور حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد مسئول محترم نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، دکتر شکري معاون دانشجويي، دکتر ميراب بالو مدير امور دانشجويي، دکتر رضايي مدير تربيت بدني، سرکار خانم عطابيگي رييس مرکز بهداشت و مشاوره و کليه کارکنان معاونت دانشجويي در سالن فرزانگان برگزار گرديد.

اين جلسه در ابتدا با سخنراني حجت‌الاسلام و المسلمين مهدوي راد با محوريت مواجهه با دانشجويان پس از کرونا شروع گرديد. ايشان پس از تبريک اعياد شعبانيه، اشاره اي به شکاف و گسل سني بين دانشجويان نسل جديد و کارکنان فعلي دانشگاه داشتند و فضاي مجازي و دوره دوساله کرونا را عوامل تشديد کننده اين گسل خواندند. دکتر مهدوي راد راهکارهايي همچون آشنايي دانشجويان با فلسفه زندگي، برگزاري کلاس هاي آموزشي براي کارکنان و اساتيد جهت روبرو شدن با دانشجويان پساکرونا را از مهم ترين برنامه هاي مواجهه با اين مشکلات دانستند و داشتن وحدت رويه بين نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري و معاونت دانشجويي را مثبت ارزيابي نمودند.

در ادامه مراسم، دکتر شکري معاون محترم دانشجويي اشاره اي به کارهاي صورت گرفته در سال جاري داشتند و با ابراز رضايت از امور صورت گرفته، آمادگي کامل اين معاونت را براي اسکان دانشجويان در سال آتي اعلام نمودند. در پايان پس از بيان مواردي توسط کارکنان، جمع بندي نهايي توسط دکتر ميراب بالو مدير محترم دانشجويي صورت گرفت. ايشان نيز ضمن تشکر از کارکنان اين معاونت در پيشبرد اهداف معاونت دانشجويي، از زحمات جناب آقاي اکبر غلامي (مدير اداره تغذيه) که اخيراً به درجه بازنشستگي نائل آمدند قدرداني نمودند.