En Ar

نشست هم انديشي سرپرست محترم دانشکده پيرادامپزشکي با هيئت انديشه ورزي جهاد کشاورزي استان به موضوع خودکفايي در توليد گوشت قرمز

نشست هم انديشي

اين جلسه با هدف خودکفايي در توليد گوشت قرمز ساعت 10 صبح روز سه شنبه مورخ 1401/09/29دراتاق سرپرست دانشکده با حضور تعدادي از اساتيد دانشکده و هيئت انديشه ورزي جهاد کشاورزي برگزار گرديد:

در ابتداي اين نشست دکتر رشنوادي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي ضمن خوش آموگويي خدمت مهمانان و حاضرين در جلسه نکاتي را درخصوص همکاري و همفکري اساتيد دانشکده با طرح بسيج جهاد کشاورزي استان با عنوان " مديريت هوشمند در ارتقاء بهره وري و خود کفايي در توليد گوشت قرمز" بيان کردند. ايشان همکاري اعضاي هيات علمي مرتبط با امنيت غذايي و کنترل و پيشگيري از بيماريهاي دامي، بخصوص با توجه به تغييرات اقليمي و بروز خشکساليهاي اخير را امري مهم و ضروري دانسته و ابراز اميدواري کردند که اين همکاري نتايج مثبت و خوبي را به همراه داشته باشد. در خصوص مشکلات و نقاط قوت و ضعف در حوزه دام و طيور استان نيز نکاتي مطرح شد که در اين بين عدم ارتباط موثر بين دامداران  و مرغداران استان با جامعه علمي استان بخصوص اعضاي هيات علمي را از جمله اين مشکلات برشمردند. ايشان آموزش دامداران جهت توليد بهتر و افزايش بهره وري را از وظايف دانشگاه دانسته و خدمتي ارزشمند دانستند و افزودند که براي نيل به اين هدف بايستي علم و عمل در کنار هم قرار گيرند تا با توجه به پتانسيل استان در اين حوزه شاهد افزايش توليد در اين زمينه باشيم. در اين نشست مدير ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاه آقاي دکتر حسيني نيز نکاتي را جهت تسهيل و تسريع اين گونه ارتباط ها بين ارتباط بين دانشگاه و جامعه بخصوص جامعه هدف اين طرح را مطرح کردند.خانم دکتر خواجه علي و دکتر حسن زاده از اعضاي هيات علمي دانشکده نيز نکاتي را در اين خصوص از جمله مشکلات استان در حوزه هاي دام و طيور و تامين امنيت غذايي نکاتي را بيان داشتند. در اين جلسه آقاي دکتر رحيمي معاون امور دام جهاد کشاورزي استان و جناب سرهنگ طهماسبي مدير سازمان بسيج مهندسين ، دکتر عسکري از مرکز تحقيقات کشاورزي، و نماينده نظام دامپزشکي استان نيز حضور داشتند.