En Ar

برگزاري کارگاه راهکارهاي رفع استرس و آشنايي با قوانين آموزشي براي امتحانات پايان ترم ويژه دانشجويان دانشکده پيرادامپزشکي

کارگاه راهکارهاي رفع استرس و آشنايي با قوانين آموزشي براي امتحانات پايان ترم ويژه دانشجويان دانشکده پيرادامپزشکي با حضور خانم دکتر آزادي دکتري روانشناسي، معاون آموزشي دانشکده، کارشناسان آموزشي و جمع زيادي از دانشجويان، روز دوشنبه  مورخ 1401/03/09 در آمفي تئاتر دانشکده ساعت 12:30تا 11:30 برگزار گرديد.
در ابتدا خانم دکتر آزادي در ارتباط با انواع اضطراب و راهکارهاي مقابله با آنها مطالبي را ارائه کردند و در ادامه راجب مراقبت هاي مختلف در ايام امتحانات از جمله نحوه موثر مطالعه و استراحت، تغذيه و کنترل استرس با دانشجويان به صحبت پرداختند.
سپس معاون آموزشي دانشکده به تمهيدات لازم براي ايام امتحانات اشاره کردند و به قوانين آموزشي در ارتباط با موارد مختلف آموزشي از جمله حذف تک درس، حذف ترم قبل از امتحانات اشاره کردند و در ادامه قوانين مربوط به غيبت يا تقلب در امتحانات پايان ترم براي دانشجويان تشريح شد.