En Ar

إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
همکار گرامي جناب آقاي دکتر حسين حميدي نجات
رياست محترم دانشکده دامپزشکي دانشگاه شهيد چمران اهواز
خبر ناگهاني درگذشت دکتر نعيم عرفاني مجد از اساتيد برجسته کشوري به حدي سنگين و جان گداز است که به سختي در باورمان جاي مي گيرد. استاد عزيزمان که صبورانه زيست، صادقانه آموخت، صميمانه روشني بخشيد. استاد بزرگوار، نيکو يادگاري در قلب و جان ما نهاده است که تا زنده ايم آنرا فراموش نخواهيم کرد. او به ما شاگردان درس معرفتش، آيين مهر ورزي و انسانيت مي آموخت و بدون شک صبوري و اخلاق والاي ايشان در ياد و خاطره ما جاودان خواهد ماند. اينجانب به عنوان شاگردي کوچک، ضمن همدردي با خانواده شادروان، حضرتعالي و اساتيد فرهيخته دانشکده دامپزشکي دانشگاه شهيد چمران اهواز، اين مصيبت بزرگ را تسليت عرض مي نمايم و اميدوارم روح بلند استاد قرين آرامش  باشد.
يادش گرامي
از طرف اعضاي هيات علمي و کارکنان دانشکده پيرادامپزشکي دانشگاه ايلام