En Ar

نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان

اين جلسه در روز چهار شنبه مورخ 1401/09/23 ساعت 10 صبح در سالن جلسات با حضور جناب آقاي دکتر رشنوادي ( سرپرست دانشکده) و معاون محترم  آموزشي دانشکده جناب آقاي دکتر فتاحي برگزار گرديد. در ابتدا سرپرست دانشکده ضمن خير مقدم حضور کارکنان، از همه آنها خواست که با همدلي و همراهي مديريت جديد را در پيشبرد اهداف دانشکده ياري نمايند. ايشان ضمن قدرداني از رياست قبلي دانشکده اظهار داشت که تمام تلاش خود را در جهت رفع مشکلات کارکنان خدوم و زحمتکش دانشکده به کار خواهد گرفت. در ادامه اين جلسه کارکنان پيشنهادات و دغدغه هاي خود را در فضايي صميمانه مطرح کردند و پاسخ ها و راهکار هاي مناسب نيز از طرف مديريت دانشکده  ارائه گرديد.

نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان نشست صميمي سرپرست دانشکده پيرادامپزشکي با کارکنان