En Ar

جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي

جلسه توديع و معارفه ي روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد:

اين جلسه در روز دوشنبه مورخ 1401/09/21 ساعت 10/30 صبح درسالن جلسات دانشکده با حضور دکتر محمد مهدي احمدي معاونت محترم پژوهشي و فناوري دانشگاه و اساتيد دانشکده پيرادامپزشکي تشکيل گرديد، از زحمات جناب آقاي دکتر جواد چراغي رئيس قبلي قدرداني بعمل آمد و آقاي دکتر احمدي معاون محترم پژوهشي با بيان اينکه رشته دامپزشکي جزو رشته هاي بسيار عالي در زمينه تحقيقات و پژوهش هاي نوين در ايران و جهان بخصوص در جهت امنيت غذايي در جامعه مي باشد افزودند ضرورت تغيير در آيين نامه هاي پژوهشي مناسب با رشته هاي دانشگاه و نياز هر رشته بخصوص دامپزشکي در زمينه خريد کيت و تجهيزات آزمايشگاهي قول مساعد دادند که تمام تلاش خود را جهت تسهيل در اين امور در آينده به کار گيرند. براي دکتر مهدي رشنوادي سرپرست جديد دانشکده آرزوي موفقيت کردند. در اين جلسه آقاي دکتر چراغي پيرامون مسائل و مشکلات دانشکده و رشته دامپزشکي نکاتي را بيان کردند و ابراز اميدواري کردند که حل بسياري از مشکلات در حوزه دامپزشکي بايستي با تغيير نگرش در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري انجام شود. در پايان آقاي دکتر مهدي رشنوادي سرپرست دانشکده ضمن قدرداني از زحمات آقاي دکتر چراغي در طول دوره تصدي رياست دانشکده، براي ايشان آرزوي موفقيت و سربلندي نمودند. در ادامه ايشان ضمن تأکيد بر همفکري و همراهي همه اعضاي محترم هيأت علمي دانشکده ابراز اميدواري کردند که با حمايت هاي رياست محترم دانشگاه و اعضاي محترم هيأت رئيسه شاهد تغييرات مثبت و مؤثرتري در دانشکده پيرادامپزشکي باشيم.

جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي  جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي  جلسه توديع و معارفه روساي جديد و قبلي دانشکده پيرادامپزشکي