En Ar

برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش

اين کارگاه به مناسبت هفته پژوهش در ساعت 10 صبح روز چهارشنبه مورخ 1401/09/16 در محوطه مرکزي دانشکده پيرادامپزشکي برگزار گرديد. در آغاز اين کارگاه دانشجويان و دست اندکاران غرفه، واکسن هاري توسط مرکز بهداشت و درمان دريافت نمودند.در اين کارگاه دکتر محمود رشنوادي اقدام به آموزش عملي تزريق برخي از واکسن هاي دام و طيور کردند . در ادامه تعدادي از تاکسيدرمي هاي ساخته شده و حيوانات آزمايشگاهي توسط اساتيد و دانشجويان در معرض ديد و بازديدکنندگان قرار گرفت.

در ضمن معاونت محترم آموزش و مدير کل آموزشي دانشگاه و آقاي دکتر مهدي رشنوادي سرپرست دانشکده از اين کارگاه بازديد به عمل آورند. و آقاي دکتر محمود رشنوادي و دانشجويان گزارشي از برگزاري کارگاه اراِئه دادند که مورد استقبال بازديد کنندگان قرار گرفت.

برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش برگزاري کارگاه واکسن و واکسيناسيون دامپزشکي به مناسبت هفته پژوهش