En Ar

طرح دانشکده پيرادامپزشکي جهت صرفه جويي در هزينه و افزايش کيفيت ارتقاء سطح علمي دانشجويان

دانشکده پيرادامپزشکي با انجام يک کار ابتکاري در طول چند سال گذشته  تا کنون با تهيه و جمع آوري دام و طيور بيمار و تازه تلف شده از مراکز درماني دامپزشکي ، مرغداريها و ميدان فروش دام در استان ايلام جهت ارتقاء سطح علمي دانشجويان و صرفه جويي در هزينه اقدام نموده است. آقاي هيبت اله ملکي ( مدير عمومي دانشکده ) که مسئوليت هماهنگي اين کار را به عهده داشته اند بيان کردند:  مزيت اينکار علاوه بر صرفه اقتصادي و کاهش هزينه ها ( به طور ميانگين در هر نيمسال حدود دويست ميليون ريال) باعث آموزش بهتر دانشجويان نيز شده است. چرا که در صورت خريد دام و طيور سالم بدليل قيمت بالاي آنها تعداد محدودتري مي توان تهيه کرد در حاليکه با تهيه و جمع آوري دام  و طيور بيمار و تلف شده، اين محدوديت وجود ندارد يا بسيار کمتر است که اينکار مسلما بر کيفيت آموزشي تاثير گذار خواهد بود. دام و طيور ذکر شده جهت تدريس عملي دروسي مانند؛ عمليات کالبدگشايي، کالبد شکافي و تاکسيدرمي مورد استفاده قرار ميگيرند. لازم به ذکر است بيشتر دام و طيور مورد نياز از بيمارستان دامپزشکي ايلام با مديريت دکتر محمود رشنوادي تهيه مي شود که جهت اين همکاري صميمانه از ايشان و مجموعه همکارانشان کمال تقدير و تشکر را داريم.