به گزارش روابط عمومي دانشگاه، در روز سه شنبه مورخ 1401/02/06، رياست محترم دانشگاه جناب آقاي دکتر علي محمدي به همراه معاونين دانشجويي، پشتيباني و منابع انساني، فرهنگي، و مدير امور دانشجويي از قسمت هاي مختلف آشپزخانه مرکزي و مراحل پخت غذا و بسته بندي آن ها بازديد بعمل آوردند. با توجه به رعايت پروتکل هاي بهداشتي، بسته بندي غذاها در ظروف آلومينيومي انجام و سپس در خوابگاه ها توزيع مي گردند که مورد تاييد و رضايت جناب آقاي دکتر علي محمدي قرار گرفت.
لازم به ذکر است که در ماه مبارک رمضان غذاها به صورت تک منويي بوده و انشالله بعد از اين ايام و بازگشايي سلف سرويس ها، غذاها در سلف سرويس هاي دانشجويي به صورت دومنويي بوده و دانشجويان گرامي مي توانند غذاي مورد علاقه خود را انتخاب کنند. همچنين با بازگشايي رستوران مکمل، دانشجويان مي توانند از تنوع غذايي آنجا نيز بهره مند شوند.