En Ar

نحوه درخواست اسکان در سراهاي دانشجويي دانشگاه ايلام

ضمن عرض تبريک به مناسبت شروع سال ­تحصيلي جديد 1398 به اطلاع مي‌رساند کليه دانشجويان روزانه مقاطع کارشناسي و دانشجويان دکتري (ورودي­ هاي 97، 96، 95 و بهمن 94) و دانشجويان کارشناسي ارشد (ورودي­ هاي 97 و بهمن 96) از تاريخ 15 شهريور 1398 لغايت 21 شهريور 1398 مي‌بايست بر اساس مراحل ذيل جهت درخواست و اسکان در سراهاي دانشجويي اقدام نمايند:

1- دريافت و تکميل فرم‌هاي شرايط و تعهد سرا‌هاي دانشجويي

فرم ثبت نام اوليه جهت اسکان دانشجويان جديدالورود؛ فرم ضميمه (ويژه خواهران)؛ مقررات اسکان و اقامت در سراهاي دانشجويي

2- مراجعه به سامانه اتوماسيون سراهاي دانشجويي دانشگاه ايلام (https://housing.ilam.ac.ir) و ثبت درخواست اسکان

سراهاي دانشجويي انديشه (خواهران) و شهيد مطهري (برادران) ويژه دانشجويان ورودي 1398 مي ­باشد.

سراهاي دانشجويي الغدير (خواهران) و دانش (برادران) ويژه دانشجويان تحصيلات تکميلي بوده و در شرايط خاص، دانشجويان کارشناسي با مجوز مديريت دانشجويي در آنجا اسکان داده مي ­شوند.

دانشجوياني که سرا به آنان تعلق نمي ­گيرد و مجاز به ثبت نام نيستند عبارتند از:

دانشجويان دوره­ هاي شبانه، مهمان، انتقالي و دانشجويان مقاطع کارشناسي و دکتري که تا حد مجاز (8 ترم) و کارشناسي ارشد که تا حد مجاز (4 ترم) از سراها استفاده نموده ­اند.

بر اساس تصميم کميته سراها، به دانشجوياني که مقررات سکونت سراها را رعايت نکرده ­اند در سال­ تحصيلي آينده اتاق تعلق نخواهد گرفت.

به دانشجوياني که اجاره بهاء سرا را پرداخت نکرده ­اند و يا بدهي معوقه دارند، اتاق تعلق نخواهد گرفت (لذا دانشجويان با ورود به پورتال دانشجويي صندوق رفاه نسبت به پرداخت بدهي نيمسال گذشته اقدام کنند).

3- مراجعه به پورتال صندوق رفاه دانشجويي (http://bp.swf.ir) جهت پرداخت مبلغ اجاره بهاء

تا تاريخ 25 شهريور 1398 (در صورت عدم واريز اجاره بهاء نيمسال اول 99-98، درخواست اسکان لغو مي­ گردد)

4- واريز وديعه سراها (ويژه دانشجويان متقاضي جديد):

واريز مبلغ 1.000.000 ريال به شماره حساب 1917068298 به نام قرض­الحسنه دانشجويان به عنوان وديعه خوابگاه (نزد بانک تجارت شعبه دانشگاه ايلام)

5- تحويل فيش اجاره بهاء به سرپرستان سراها:

پس از تأييد و اسکان قطعي در سرا، دانشجويان گرامي مي­بايست فيش اجاره بهارا به سرپرستان سراها تحويل دهند.

6- تحويل فرم­ها و فيش واريزي وديعه به اداره سراها:

فرم­ها و فيش واريزي حداکثر تا مورخ 15 مهرماه 1398 به اداره امور سرا‌ها تحويل داده شود.

مديريت امور دانشجويي دانشگاه ايلام-شهريور ماه 1398