نشست همانديشي دکتر «همايون مرادنژادي» سرپرست دانشگاه ايلام و دکتر «مصطفي باقري» مديرکل پشتيباني فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، صبح روز دوشنبه اول ارديبهشت ماه 1404 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي، دکتر مرادنژادي سرپرست دانشگاه ايلام در اين نشست با بيان اينکه انتخاب و استقرار دولت دکتر پزشکيان و رويکرد وفاق ملي، عليرغم تمامي مشکلات موجود زمينهساز ايجاد «اميد» در بين مردم شده است، گفت: ضروري است در امتداد گفتمان وفاق ملي، رويکرد چند بعدي به فرهنگ اتخاذ گردد و با انسجام و وحدت، نشاط و اميد در دانشگاهها حاکم شود.
دکتر مرادنژادي با بيان اينکه تغيير رويکرد در حوزه فرهنگي و اجتماعي در دانشگاهها يک ضرورت است، اظهار داشت: در دانشگاه ايلام، رويکرد فرهنگي به عنوان يک مقوله چند بعدي، با حفظ کرامت انسان و ارزشهاي والاي انساني حاکم خواهد شد.
ايشان هدف نهايي اتخاد اين نوع رويکرد را تعالي دانشگاه دانست و تأکيد کرد: برنامههاي طراحي شده در حوره فرهنگي بايد در متن جامعه اثرگذار باشد.
سرپرست دانشگاه ايلام با بيان اينکه تشکلهاي دانشجويي، بازوان توسعه فعاليتهاي فرهنگي در سطح دانشگاه هستند، يادآور شد: مقام معظم رهبري و رئيس جمهور محترم بر مقوله انسجام ملي تأکيد ويژه دارند، لذا تشکلهاي دانشجويي در عين حال که داراي سلايق مختلف هستند، بايد با همراهي، همدلي و همافزايي، برنامههاي فاخر فرهنگي را برگزار کنند، تا شاهد تقويت انسجام درون دانشگاهي باشيم.
دکتر مرادنژادي، خاطرنشان کرد: انتظار داريم، تشکلهاي دانشجويي با برنامهمحوري و فعاليت اثربخش، براي ايجاد نشاط و اميدآفريني در بين دانشجويان تلاش کنند.
در ادامه دکتر باقري مديرکل پشتيباني فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با بيان اينکه «پويايي» و «نشاط» دانشجويان، حيات دانشگاه را به همراه دارد، گفت: يکي از راهبردهاي معاونت فرهنگي و اجتماعي وزارت عتف، اهتمام به هويت ايراني - اسلامي و انقلابي است، که اين موضوع به صورت ويژه مورد تأکيد مقام معظم رهبري ميباشد.
دکتر باقري «اثرگذاري» را يک مقوله مهم در تصويب و اجراي برنامههاي فرهنگي و اجتماعي دانست و اظهار داشت: يکي از دغدغههاي هميشگي دانشجويان، آمادگي براي ورود به بازار کار است، که انجمنهاي علمي – دانشجويي، بهعنوان يکي از ارکان اصلي دانشگاهها، نقشي کليدي در پيوند دانش با صنعت و جامعه و کسب مهارتهاي شغلي دانشجويان دارند.
ايشان افزود: در همين راستا ايده «نوآور صنعتساز» در حوزه فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم طراحي گرديد و هماکنون در 20 دانشگاه کشور و از جمله در دانشگاه ايلام در دست اجراست، که منابع مالي آن هم تأمين شده است.
مديرکل پشتيباني فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، با اشاره به اهميت انسجام ملي از نظر مقام معظم رهبري و مقام محترم رياست جمهوري، بيان داشت: در قالب ايده وفاق ملي دولت دکتر پزشکيان، رويکرد وزارت علوم در قبال تشکلهاي دانشجويي، رويکرد عدالت محور است و به همه سلايق، نگاهي يکسان داريم، تا زمينه ارتقاي فعاليتهاي آنها فراهم گردد.
وي با بيان اينکه «اميدآفريني» و «ايجاد نشاط» شعار ماست، يادآور شد: بايد سعي شود با برنامهريزي دقيق و استفاده از تمامي ظرفيتها، براي ايجاد اميد و نشاط در سطح جامعه و دانشگاهها استفاده شود.
دکتر باقري، يادآور شد: پويش «گردشگر علمي و فناوري» با همکاري مشترک وزارت علوم، وزارت نفت، وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت نيرو و وزارت ميراث فرهنگي و گردشکري طراحي شده، که ان شاء الله در آنيده نزديک اجرايي خواهد شد.
مديرکل پشتيباني فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم با تقدير از وفاق مابين مديريت دانشگاه ايلام و دفتر نهاد نماندگي مقام معظم رهبري و مجموعه فعالان دانشجويي، تأکيد کرد: معاونت فرهنگي وزارت عتف، در سال جاري براي تقويت فعاليت موکب شهداي هستهاي دانشگاه ايلام در پايانه مرزي مهران، حمايت جدي صورت خواهد داد.
در ادامه حاضرين در نشست به بحث و تبادل نظر پرداختند.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است