برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و دانشجويان فعال فرهنگي

به همت معاونت فرهنگي و اجتماعي، نشست هم‌انديشي دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام و دانشجويان فعال فرهنگي، عصر روز چهارشنبه 21 خرداد ماه 1404 در محل سالن فرزانگان برگزار شد. در اين نشست دانشجويان دغدغه‌هاي خود را بيان کرده و با رئيس دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند.

    به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با قدرداني از زحمات دانشجويان فعال فرهنگي، به نشست‌هاي و رايزني‌هاي خود در 90 روز گذشته در سطح کشور و استان اشاره کرد و گفت: دانشجو محور فعاليت‌هاي دانشگاه است و مديريت جديد دانشگاه ايلام در اين مدت کم با تمرکز بر حل مشکلات و مسائل مربوط به دانشجويان، رايزني‌هاي گسترده‌اي انجام داده است، که ان‌شاءالله نتايج آن در آغاز سال تحصيلي جديد براي دانشجويان عزيز ملموس خواهد بود.

دکتر مرادنژادي با تقدير از زحمات رؤسا و مديران ادوار پيشين دانشگاه ايلام، يادآور شد: از تمامي ظرفيت‌ها و امکانات موجود استفاده خواهد شد، تا در مسير توسعه دانشگاه، گام‌هاي مؤثري برداشته شود.

ايشان با بيان اينکه «مهارت‌آموزي» «رويکرد کارآفرينانه»، ايجاد «نشاط و شادابي» و اجراي «برنامه‌هاي فاخر فرهنگي» در اولويت برنامه‌هاي مديريت دانشگاه ايلام قرار دارد، ابراز اميدواري کرد با مشارکت و همراهي دانشجويان، موجي از اميد در امتداد دولت وفاق ملي در دانشگاه ايلام حاکم شود و زمينه فعاليت مؤثر براي دانشجويان فراهم گردد.

رئيس دانشگاه ايلام، يادآور شد: دانشگاه بايد بر محيط پيراموني خود تأثيرگذار باشد و در همين راستا انجام پژوهش‌هاي مسأله محور در دستور کار قرار دارد و درصدد هستيم ساليانه 10 معضل و مشکل اصلي استان ايلام را در قالب پژوهش‌هاي مسأله محور مورد تحقيق قرار دهيم، تا راهکارهاي علمي و کاربردي براي حل و فصل آنها ارائه گردد.

دکتر مرادنژادي با استقبال از نظرات، پيشنهادات، انتقادات، سئوالات و مطالبات دانشجويان فعال فرهنگي در اين نشست، تأکيد کرد توسعه فعاليت‌ها و مسابقات ورزشي، ايجاد نشاط در محيط‌هاي خوابگاهي، اهتمام به مهارت آموزي و رويدادهاي کارآفرينانه، افزايش بازديدهاي علمي، اختصاص گرنت به فعاليت‌هاي علمي، برگزاري جشنواره مشترک ورزشي با دانشگاهاي مرزي کشور عراق، افزايش مشارکت دانشجويان در فعاليت‌هاي فرهنگي و اجتماعي و بازنگري در محتواي دروس آموزشي با اولويت ارائه دروس مهارت‌محور، از جمله برنامه‌هاي مديريت دانشگاه ايلام براي توانمندسازي دانشجويان است.

در ابتداي اين نشست دکتر «سيد محمد طاهري‌مقدم» معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام با تقدير و تشکر از همراهي دانشجويان فعال فرهنگي، به جهت مشارکت در اجراي برنامه‌هاي ملي، انقلابي و دانشگاهي، گزارشي از روند فعاليت‌هاي حوزه مربوطه ارائه کرد و ابراز اميدواري نمود، که روند مثبت تغييرات ادامه يابد، تا شاهد پويايي و نشاط در سطح دانشگاه باشيم.

در اين نشست دانشجويان فعال فرهنگي در فضايي صميمانه به بيان نظرات، انتقادات، سئوالات، پيشنهادات و مطالبات مورد نظر خود پرداختند و دکتر مرادنژادي نيز به صورت مبسوط پاسخ‌هاي لازم را ارائه کردند.

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها