En Ar

کارگاه آموزش نحوه تکميل سامانه ساعا ويژه کارشناسان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان

کارگاه آموزش نحوه تکميل  سامانه ساعا ويژه کارشناسان دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان روز سه شنبه مورخ 1402/12/01برگزارگرديد.

به همت دبيرخانه هيات نظارت ، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان، در راستاي توانمندسازي کارشناسان سامانه آموزش عالي ساعا در روز سه شنبه مورخ 1402/12/01کارگاه نحوه تکميل اطلاعات در بستر  سامانه ساعا به ميزباني دانشگاه فني و حرفه اي استان برگزار گرديد. در اين کارگاه نحوه تکميل کليه بخش هاي سامانه  توسط مدرس کارگاه آقاي زنگنه براي کارشناسان بصورت عملي توضيح داده شد. در ادامه کارشناسان سامانه، مسائل و مشکلات و سوالاتي که در حين کار با سامانه مواجه شده بودند را بيان نموده و مدرس کارگاه به هريک از سوالات پاسخ  دادند. اين کارگاه تا ساعت 12 ظهر ادامه يافت.