En Ar

بازديد هيات نظارت،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان از دانشگاه پيام نور مرکز ايلام

دبيرخانه هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان در روز شنبه مورخه 1402/09/18از دانشگاه پيام نور مرکز ايلام بازديد بعمل آورد. تيم بازديد متشکل از اعضاي  شبکه هيات علمي و کارشناسان، که دبيرخانه هيات نظارت را همراهي نمودند.در ابتداي جلسه، گزارشي از نتايج بازديد سال  قبل  بيان شد و سپس دکتر اسفندياري رئيس دانشگاه پيام نور استان ضمن خير مقدم  و خوش آمد گويي به حاضرين  به ارائه گزارشي از مجموعه فعاليت هاي انجام شده در سال قبل و همچنين اقدامات اصلاحي در راستاي نتايج بازديد سال قبل بيان نمودند. دکتر سلاورزي زاده دبير هيات استاني ضمن تشکر از مسئولان دانشگاه پيام نور بخاطر تعامل و همکاري با دبيرخانه هيات نظارت و ارزيابي استان بيان داشتند که بازديدهاي دور جديد در راستاي پياده سازي آيين نامه  آمايش آموزش عالي و مديريت طرح تحول در استان صورت خواهد گرفت و بر  ارائه آمارهاي دقيق هر يک از زير نظام هاي داير استان به دبيرخانه کارگروه جهت تصميمات بعدي  تاکيد نمودند .دبير هيات استان همچنين بيان داشتند، کليه زير نظامها رضايت دانشجو را  سر لوحه کار مسئولان و کارکنان قرار دهند  در ادامه هريک از معاونين دانشگاه گزارشي از فعاليت هاي خود در سال قبل  را مطرح نمودند. در پايان  تيم بازديد کننده از کليه بخش هاي دانشگاه بازديد   و فرمهاي مربوطه را تکميل نمودند.