En Ar

کارگاه توانمندسازي شبکه کارشناسان هيات نظارت ،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان(موسسات غيرانتفاعي استان)

کارگاه توانمندسازي شبکه کارشناسان هيات نظارت ،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان با موضوع نحوه بازديد از زيرنظام موسسات غيرانتفاعي برگزار گرديد.

در راستاي توانمندسازي اعضاي هيات استاني، کارگاهي در خصوص نحوه بازديد از موسسات غيرانتفاعي بر اساس گزارشنامه بازديد، روز شنبه مورخ  1402/11/28 راس ساعت10:30 با حضور اعضاي شبکه کارشناسان و دبيرخانه هيات استاني  برگزار گرديد.

در اين کارگاه، سوالات گزارشنامه به تفکيک حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، زيرساخت و فضا، فناوري اطلاعات، دانشجويي و فرهنگي و تکميل سامانه ساعا مورد بررسي قرار گرفت. درپايان، هر يک از کارشناسان نظرات خود را در زمينه شاخص ها مطرح نمودند و مدرس کارگاه به سوالات کارشناسان پاسخگو بودند.