En Ar

بازديد هيات نظارت،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان از پرديس امام جعفر صادق (ع) دانشگاه فرهنگيان ايلام

هيات نظارت،ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان در راستاي استقرار نظام، ارزيابي و تضمين کيفيت و به منظور ارتقاي کيفيت نظام آموزش عالي استان در راستاي وظايف محوله از سوي مرکز نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت وزات علوم، تحقيقات و فناوري روز يک شنبه 10/03/ 1402 ازپرديس امام جعفر صادق(ع) بازديد بعمل آورد.

دانشگاه فرهنگيان يک دانشگاه ماموريت گرا با دو وظيفه اساسي مي باشد.اين دانشگاه، وظيفه تربيت معلمان آينده و همچنين توانمندسازي معلمان کنوني آموزش و پرورش را دارد.به همين جهت از جايگاه بسيار مهمي در ايران اسلامي برخوردار است.
در استان ايلام دو پرديس دختران و پسران در رشته هاي کارشناسي مشغول به تحصيل مي باشند. پرديس دختران ايلام  داراي 734 دانشجو در  مقطع کارشناسي مي باشد.
در اين راستا دبيرخانه هيات نظارت ، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان در قالب تيم هايي متشکل از کارشناسان و اعضاي هيات علمي شبکه استاني از پرديس دختران بازديد بعمل آورد.
 در ابتداي جلسه ،گزارشي از نتايج بازديد سال قبل پرديس  مطرح گرديد و سپس سرپرست پرديس خواهران، گزارشي از مجموعه اقدامات صورت گرفته در راستاي نتايج بازديد سال قبل و فعاليت هاي صورت گرفته را مطرح نمودند. در ادامه مديران هريک از حوزه ها گزارشي از اقدامات انجام شده در سال قبل را بيان نمودند .اعضاي تيم بازديد کننده  ضمن مصاحبه با دانشجويان و اعضاي هيات علمي و کارکنان از نزديک در جريان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفتتد و سپس از حوزه هاي  آموزش، پژوهش  ، فرهنگي ،دانشجويي، لابراتوار زبان ،کارگاهي ، خوابگاهي ، سلف سرويس و...... بازديد بعمل آمد و گزارشنامه هاي مربوطه تکميل گرديد.