En Ar

دانشجوي دانشگاه ايلام به‌ عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد

در استمرار توفيقات دانشگاه ايلام، خانم زينب رحمتي دانشجوي فارغ‌التحصيل دکتري شيمي تجزيه دانشگاه ايلام، به عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، در جريان برگزاري مراسم اختتاميه سي و يکمين دوره جشنواره دانشجوي نمونه که صبح روز يکشنبه 10 تيرماه 1403 به ميزباني دانشگاه صنعتي شريف و با حضور دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري برگزار شد، خانم «زينب رحمتي» دانشجوي فارغ‌التحصيل دکتري شيمي تجزيه دانشگاه ايلام، به عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد.

چاپ 25 مقاله و چندين مقاله تحت داوري، 3 طرح پژوهشي، برگزيده جايزه بنياد ملي البرز (نوبل ايراني) به عنوان دانشجوي نمونه کشوري در بخش نخبگان، دانش آموخته برتر بنياد ملي نخبگان، برگزيده بنياد ملي نخبگان به عنوان دانشجوي صاحب استعداد برتر، برگزيده طرح شهيد وزوايي بنياد ملي نخبگان، برگزيده طرح شهيد احمدي روشن بنياد ملي نخبگان، برگزيده بورس تحصيلي بنياد برگزيده نخبگان استان ايلام، دانشجوي نمونه استان ايلام، دانشجوي برگزيده آموزشي در مقطع دکتري، دانشجوي پژوهشگر برتر دانشگاه در مقطع کارشناسي ارشد، دانشجوي پژوهشگر برتر دانشگاه در مقطع دکتري، جز 100 طرح برتر جشنواره بين المللي کنز بنياد علم و فناوري مصطفي (ص) از 23 کشور، برگزيده جشنواره پايان نامه‌هاي برتر و طراحي چندين حسگر زيستي جهت تشخيص سريع ويروس کرونا و نشانگرهاي سرطاني از جمله سوابق علمي خانم دکتر رحمتي مي‌باشد.

يادآور مي‌شود مراسم دانشجوي نمونه هر ساله در حوزه هاي آموزشي، پژوهشي، نوآوري، فناوري و فرهنگي به انتخاب دانشجوي نمونه در دانشگاه هاي برتر در سطح کشور مي پردازد.

در اين مراسم از 30 دانشجوي نمونه توسط وزير علوم و وزير بهداشت تجليل به عمل آمد. در اين مراسم 11 نفر از دانشگاه هاي علوم پزشکي و  19 نفر نيز از دانشگاه‌هاي زيرمجموعه وزارت علوم به عنوان دانشجوي نمونه کشوري معرفي شدند.

روابط عمومي دانشگاه ايلام ضمن تبريک اين موفقيت ارزشمند خدمت خانم دکتر زينب رحمتي و خانواده بزرگ دانشگاه ايلام، براي ايشان در تمام مراحل زندگي آرزوي موفقيت دارد.

دانشجوي دانشگاه ايلام به‌ عنوان دانشجوي نمونه کشوري برگزيده شد