En Ar

تقدير معاون بهداشتي و رئيس مرکز بهداشت استان ايلام از دکتر صيدي معاون دانشجويي دانشگاه

معاون بهداشتي و رئيس مرکز بهداشت استان ايلام با ارسال لوح تقديري، از زحمات دکتر صيدي معاون دانشجويي دانشگاه به جهت اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه با موضوع کوويد  19، تقدير بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر صادقي‌فر معاون بهداشتي و رئيس مرکز بهداشت استان ايلام با ارسال لوح تقديري از  تلاش‌ها و پي‌گيري‌هاي دکتر صيدي معاون دانشجويي دانشگاه ايلام در راستاي اجراي برنامه‌هاي پيشگيرانه با موضوع کوويد – 19، تقدير بعل آورد.

دانشگاه ايلام از ابتداي شروع بحران کرونا، با برنامه‌ريزي لازم اقدامات پيشگرانه متعددي را همراه با اطلاع‌رساني مناسب براي پيشگيري از بيماري کوويد -19، براي اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه به انجام رساند.