En Ar

اولين جلسه "نظارت و ارزيابي خوابگاه هاي غيردولتي استان" در دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

نظر به ابلاغ آيين ­نامه­ جديد نظارت و ارزيابي خوابگاه­ هاي غيردولتي، اولين جلسه با حضور جناب آقاي دکتر صيدي (معاون دانشجويي دانشگاه)، دکتر ميراب بالو (مدير امور دانشجويي)، مديران و کارشناسان حوزه دانشجويي، و نمايندگاني از استانداري، دانشگاه فني و حرفه اي، دانشگاه علمي کاربردي، آموزشکده فني دختران ايلام، و نماينده خوابگاه­هاي غيردولتي در سالن فرزانگان دانشگاه ايلام برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه، معاون دانشجويي دانشگاه ايلام ضمن عرض خير مقدم به حاضرين جلسه، اشاره اي به تغييرات ايجاد شده در آيين نامه داشتند و اجراي قوانين در راستاي ارائه خدمات مطلوب به دانشجويان گرامي را از اهداف اين معاونت دانستند. در ادامه، خلاصه اي از تعداد و وضعيت خوابگاه هاي دانشجويي دولتي و غيردولتي استان توسط دکتر ميراب بالو ارائه گرديد؛ و در نهايت مشکلات موجود در زمينه­ي خوابگاه هاي غيردولتي توسط حاضرين مورد بحث قرار گرفت.

در پايان جلسه، دانشگاه ايلام به عنوان دانشگاه معين استان نسبت به تعيين افراد شوراي نظارت استان اقدام و بدين ترتيب، دکتر صيدي به عنوان رييس شورا و دانشگاه ايلام به عنوان دانشگاه دبير انتخاب گرديد.

اولين جلسه اولين جلسه اولين جلسه اولين جلسه اولين جلسه اولين جلسه