انديشکده توسعه استان ايلام راه‌اندازي مي‌گردد

سرپرست دانشگاه ايلام، گفت: در راستاي ايفاي رسالت اجتماعي دانشگاه ايلام، راه‌اندازي انديشکده توسعه استان ايلام در دستور کار قرار دارد.

  

     به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» سرپرست دانشگاه ايلام در جريان نشست هم‌انديشي رؤساي دانشگاه‌هاي استان ايلام که با حضور دکتر «تاج‌الدين صالحيان» معاون سياسي و امنيتي استانداري صبح روز دوشنبه در سالن شهيد رجايي استانداري برگزار شد، با بيان اينکه دانشگاه ايلام متعهد به نقش‌آفريني در توسعه استان ايلام و تقويت زيست بوم نوآوري و کارآفريني است، اظهار داشت: با هدف ارتقاي توانمندي‌هاي استان ايلام در دستيابي به پيشرفت پايدار، راه‌اندازي انديشکده توسعه  استان در در دستور کار دانشگاه ايلام قرار دارد.

سرپرست دانشگاه ايلام، افزود: در اين انديشکده، براي هر مؤسسه آموزش عالي، وظايف مشخص در حوزه‌هاي اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي تعريف خواهد شد، تا اين مراکز بتوانند نقش مؤثري در بهبود وضعيت استان و رفع چالش‌هاي موجود ايفا کنند.

دکتر مرادنژادي، تأکيد کرد:ايجاد زيرساخت‌هاي لازم در زمينه توليد محتواي علمي و پژوهشي، گامي مهم در جهت تأمين خوراک فکري براي توسعه‌اي استان خواهد بود

سرپرست دانشگاه ايلام، يادآور شد: محتواهاي مربوطه به‌گونه‌اي طراحي خواهند شد، که بتوانند در عرصه‌هاي مختلف به کمک سياست‌گذاري‌ها و برنامه‌ريزي‌هاي کلان بيايند.

دکتر مرادنژادي با اشاره به اهميت هماهنگي ميان مراکز علمي و اجرايي افزود که مسئوليت دانشگاه ايلام در اين مسير، برنامه‌ريزي و ايجاد تحولاتي است که منجر به رشد و پيشرفت استان شود و اميدواريم با کمک اساتيد، نخبگان و کارشناسان، شاهد افزايش توليد دانش و نوآوري در راستاي توسعه استان باشيم.

سرپرست دانشگاه ايلام همچنين بر ضرورت حمايت از فعاليت‌هاي فناورانه تأکيد کرد و گفت: دانشگاه ايلام سياستي مدون را براي مديريت سرمايه‌گذاري در حوزه‌هاي نوآوري و شرکت‌هاي دانش‌بنيان در پيش گرفته است و با ايجاد هماهنگي ميان نهادهاي مرتبط، تلاش مي‌شود، که بستر مناسبي براي افزايش بهره‌وري و توسعه خلاقيت در استان فراهم گردد.

دکتر مرادنژادي، افزود: با به‌روزرساني ايده‌هاي سرمايه‌گذاري و تعريف پروژه‌هاي مبتني بر مزيت‌هاي رقابتي هر شهرستان، اين امکان را فراهم خواهيم کرد که سرمايه‌گذاري‌ها به شکل هدفمند و موثر در مناطق مختلف استان اجرايي شوند و انتظار داريم تا پايان سال جاري به مجموعه‌اي جامع و قابل‌ استفاده از ايده‌ها و پروژه‌هاي سرمايه‌گذاري دست يابيم که بتواند به رونق اقتصادي استان کمک کند.

سرپرست دانشگاه ايلام با اشاره به آسيب‌شناسي وضعيت موجود و چالش‌هاي پيش‌روي سرمايه‌گذاري در استان، تأکيد کرد که يکي از مهم‌ترين ضعف‌هاي کشور و استان، وجود موانع متعدد بر سر راه سرمايه‌گذاري است.در بسياري از موارد حتي براي راه‌اندازي يک واحد کوچک نيز مشکلات بي‌شماري وجود دارد، چه رسد به سرمايه‌گذاري‌هاي کلان، بنابراين؛ تلاش ما در دانشگاه ايلام بر اين است که با شناسايي و ارائه راهکارهاي مناسب، اين موانع تا حد امکان برطرف شود.

دکتر مرادنژادي بر اهميت نقش اطلاع‌رساني در حمايت از توسعه استان ايلام اشاره کرد و گفت که يکي از برنامه‌هاي جدي دانشگاه ايلام، توليد محتواي سازنده و قابل‌استفاده براي معرفي ظرفيت‌هاي استان در حوزه‌هاي مختلف است.

سرپرست دانشگاه ايلام ادامه داد: دانشگاه ايلام با تمرکز بر اين بخش، به دنبال ايجاد پل ارتباطي مؤثر ميان نهادهاي علمي، اجرايي و سرمايه‌گذاري خواهد بود.

دکتر مرادنژادي توضيح داد اين مجموعه با تکيه بر توان علمي و پژوهشي خود، در صدد است تا زمينه‌هاي توسعه همه‌جانبه استان را فراهم کند و گام‌هاي مؤثر در مسير تحقق اهداف کلان توسعه‌اي بردارد.

   

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها