دکتر "همايون مرادنژادي" سرپرست دانشگاه ايلام روزهاي شنبه الي سهشنبه 24 تا 27 اسفند ماه 1403 با حضور در تهران و ديدار و مذاکره با معاونين پژوهشي، فناوري، اداري مالي و مديريت منابع، رييس سازمان امور دانشجويان و مديرکل نظارت بر طرحهاي عمراني وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، موفق به کسب توافقات اميدبخش در جهت افزايش تخصيص بودجه دانشگاه، بررسي راهکارهاي افزايش بودجه جهت اجراي آئيننامه گرنت پژوهشي اعضاي هيات علمي، بررسي راهکارهاي افزايش بودجه جهت اجراي آئيننامه گرنت پژوهشي اعضاي هيات علمي، توسعه زيست بوم فناوري و نوآوري در استان ايلام و تکميل پروژههاي عمراني دانشگاه ايلام شد.
به گزارش روابط عمومي، دکتر پندار معاون اداري، مالي و مديريت منابع وزارت علوم، تحقيقات و فناوري در ديدار با دکتر مرادنژادي سرپرست دانشگاه ايلام با درخواست ايشان در خصوص افزايش تخصيص بودجه دانشگاه در سال جاري موافقت بعمل آورد و تأکيد کرد: وزارت علوم به توسعه علمي و فناوري استان ايلام و تامين نيازهاي دانشگاه ايلام توجه جدي دارد و در همين راستا با درخواست دکتر مرادنژادي براي افزايش تخصيص بودجه سال جاري موافقت بعمل آمد.
دکتر پندار سپس پيشنهاداتي را در زمينه بهبود مديريت منابع و تخصيص بودجه براي پروژههاي مختلف دانشگاه ايلام ارائه کرد و براي دکتر مرادنژادي در انجام وظايف محوله آرزوي موفقيت نمود.
دکتر مرادنژادي سرپرست دانشگاه ايلام در اين ديدار گزارشي از وضعيت دانشگاه ارائه کرد و خواستار توجه و حمايت وزارت عتف از توسعه و تقويت زيرساختهاي دانشگاه ايلام، ارتقاي کيفيت خدمات دانشگاه در تمامي زمينهها و افزايش درصد تخصيص بودجه در سال جاري شد.
سرپرست دانشگاه ايلام، افزود: توافق صورت گرفته ميتواند افقهاي جديدي براي دانشگاه ايلام ايجاد نمايد.
سرپرست دانشگاه ايلام سپس با هدف بررسي راهکارهاي افزايش بودجه جهت اجراي آئيننامه گرنت پژوهشي اعضاي هيات علمي، با دکتر صالحي معاون پژوهشي وزارت علوم ديدار کرد.
دکتر مرادنژادي در اين ديدار بر لزوم حمايت از پژوهشگران و فراهم کردن امکانات لازم براي انجام تحقيقات تأکيد نمود و با اشاره به پتانسيلهاي علمي دانشگاه ايلام، خواستار افزايش بودجه پژوهشي به منظور تسهيل فعاليتهاي تحقيقاتي شد. دکتر صالحي معاون پژوهشي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري نيز با استقبال از درخواستهاي سرپرست دانشگاه ايلام، بر ضرورت تأمين مالي براي پژوهشهاي کاربردي و توسعه فناوريهاي مختلف تأکيد کرد.
دکتر صالحي ابراز اميدواري کرد، که با اين توافق، شرايط بهتري براي پژوهشگران دانشگاه ايلام فراهم شود و سطح علمي دانشگاه در سطح کشور و جهان ارتقا يابد. دکتر مرادنژادي در ادامه با دکتر شهيکي تاش معاون فناوري و نوآوري وزارت علوم، تحقيقات و فناوري ديدار کرد و دو طرف راهکارهاي تقويت همکاريها در زمينه توسعه زيست بوم فناوري و نوآوري استان ايلام را مورد بررسي قرار دادند.
دکتر شهيکي تاش معاون فناوري و نوآوري وزارت علوم با اشاره به اهميت برگزاري استارتاپها و راهاندازي شرکتهاي دانش بنيان در روند توسعه استان ايلام، گفت: حسب درخواست سرپرست دانشگاه ايلام، وزارت علوم از تمامي امکانات و ظرفيتهاي موجود براي تحقق ماموريت دانشگاه در جهت تامين امکانات و ايجاد زيرساختهاي لازم براي شکلگيري و توسعه زيست بوم فناوري و نوآوري استان ايلام استفاده خواهد کرد.
دکتر شهيکي تاش بر لزوم برقراري ارتباط نزديکتر بين دانشگاه ايلام با صنعت بهمنظور تقويت اقتصاد دانشبنيان تأکيد کرد و يادآور شد: توافقات بهدستآمده در اين ديدار، ميتواند به افزايش پروژههاي تحقيقاتي و راهاندازي استارتاپهاي موفق در استان ايلام کمک شاياني کند و زمينه توسعه پايدار و بهبود کيفيت زندگي مردم اين ديار قهرمان را فراهم نمايد.
در اين جلسه دکتر مرادنژادي سرپرست دانشگاه ايلام امکانات و ظرفيتهاي دانشگاه ايلام براي تبديل شدن به مرکز نوآوري و فناوري استان ايلام را تشريح کرد و بر اهميت ايجاد بسترهاي مناسب براي تحقيقات کاربردي و تجاريسازي ايدهها تأکيد نمود.
دکتر مرادنژادي در ادامه با دکتر حبيبا معاون وزير علوم و رئيس سازمان دانشجويان ديدار کرد و مسائلي از جمله پيگيري درخواستهاي حوزه دانشجويي، دانشجويان بين الملل و جذب امکانات رفاهي، تفريحي و ورزشي دانشگاه ايلام را مطرح نمود.
دکتر حبيبا در اين ديدار با اشاره به موقعيت دانشگاه ايلام در جذب دانشجويان کشور عراق، تاکيد کرد سازمان امور دانشجويان با تمام توان از برنامههاي دانشگاه ايلام براي پذيرش دانشجويان بينالملل حمايت خواهد کرد و توسعه پروژههاي دانشجويي دانشگاه ايلام را در اولويت قرار خواهد داد.
دکتر مرادنژادي در پايان با دکتر اکبرپور مديرکل نظارت بر طرحهاي عمراني وزارت علوم با هدف بررسي وضعيت پروژههاي عمراني ناتمام دانشگاه ايلام و ايجاد هماهنگيهاي لازم براي تکميل آنها ديدار کرد.
در اين نشست، دکتر مرادنژادي به دغدغههاي موجود در زمينه تأمين منابع مالي و پيشرفت پروژهها اشاره کرد و ضمن بيان اهميت تکميل اين پروژهها براي بهبود زيرساختهاي دانشگاه ايلام، خواستار همکاري بيشتر وزارت علوم در اين زمينه شد.
دکتر اکبرپور نيز با ابراز آمادگي براي حمايت از دانشگاه ايلام، تأکيد کرد که وزارت علوم در راستاي تکميل پروژههاي عمراني ناتمام با دانشگاه همکاري خواهد کرد. وي اعلام کرد که با مردميسازي طرحها و جلب مشارکتهاي محلي، ميتوان روند پيشرفت پروژهها را تسريع نمود.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است