دکتر «همايون مرادنژادي» سرپرست دانشگاه ايلام، گفت: امروز جامعه ما براي برون رفت از مشکلات و چالشهاي مختلفي، که با آن روبروست بيش از هر زمان ديگري به گفتوگو و تضارب آراء و انديشهها نيازمند است، زيرا اين مسير کم هزينهترين و پرثمرترين راهکار در جهت رسيدن به تفاهم و وفاق است.
به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر مرادنژادي در گفتوگو با ايسنا اظهار کرد: بهترين و مناسبترين فضا براي اين مهم البته دانشگاه است، اساتيد و دانشجويان بهعنوان سرمايههاي اصلي جامعه ميتوانند طلايهداران و الگوهاي گفتوگو و مناظره در عين حفظ احترام ميان هواداران ديدگاهها و جريانهاي مختلف سياسي اجتماعي باشند.
سرپرست دانشگاه ايلام خاطرنشان کرد: بدون شک، پرداختن به امر گفتوگو و مناظره جانشين و جايگزين خشونت است. هر جايي که گفتوگو و مناظره و مذاکره ميان جريانهاي مختلف آغاز شود خشونت پايان مييابد و هر جايي که گفتوگو به بنبست برسد، مناظره خشونتبار جايگزين ميشود.
دکتر مرادنژادي توضيح داد: مسائل و آسيبهاي اجتماعي جامعه ما نشان داده است، که گفتوگو حلقه مفقوده در عرصههاي سياسي اجتماعي و فرهنگي جامعه ماست و در همه محيطها از خانواده گرفته تا جامعه، دانشگاه و سياست نيازمند پرداختن و فراهم کردن زمينهها و بسترهاي لازم براي تقويت گفت و گو و تضارب آرا در بين مکاتب و جريانها و گفتمانهاي متفاوت و متعارض هستيم.
سرپرست دانشگاه ايلام، افزود: مسابقات مناظره دانشجويي، که از ابتکارات خوب و رويدادهاي فاخر فرهنگي در دانشگاههاست، به ابتکار جهاد دانشگاهي برگزار ميشود و همواره مورد حمايت وزارت علوم و دانشگاههاي استانهاي مختلف بوده است.
دکتر مرادنژادي تأکيد کرد: دانشگاه ايلام نيز بهعنوان دانشگاه مادر از بدو شروع اين رويداد ارزشمند همراه و حامي برگزارکنندگان بوده است، اينک نيز دانشگاه ايلام در سيزدهمين دوره اين مسابقات با درک ضرورت ترويج فرهنگ گفتوگو بر اساس عقلانيت و متطق براي رسيدن به جامعهاي فرهيخته، با جديت تمام از اين فرصت شايسته حمايت بهعمل ميآورد.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است