برگزاري اولين رويداد دروس معارف اسلامي ويژه دانشگاه‌هاي استان ايلام در دانشگاه ايلام

اولين رويداد دروس معارف اسلامي ويژه دانشگاه‌هاي استان ايلام صبح روز چهارشنبه 12 ديماه 1403 در محل سالن اجتماعات دانشکده علوم انساني برگزار شد.

      به گزارش روابط عمومي، حجت‌الاسلام و المسلمين دکتر «سيد محمد رضا حسيني نيا» مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام در اين مراسم با گراميداشت ياد و خاطره شهيد سپهيد حاج قاسم سليماني و شهداي جبهه مقاومت، گفت: سردار شهيد حاج قاسم سليماني سمبل قدرت و تسليم‌ناپذيري بود و به عنوان شمشيري از شمشيرهاي خدا، محکم در برابر تهديدات ايستاد و همواره مطيع ولايت فقيه بود.

حجت‌الاسلام و المسلمين حسيني نيا، افزود: شهيد سليماني در دوراني که بخش‌هاي وسيعي از عراق و سوريه هدف تاخت و تاز تروريست‌هاي تحت حمايت آمريکا و متحدانش قرار گرفته بود، توانست با سامان دادن به جنبش‌هاي مردمي در اين دو کشور نقش مهمي در مبارزه با گروه‌هاي تروريستي به‌ويژه داعش و آزادسازي مناطق اشغالي کشورهاي عراق و سوريه ايفا کند.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام در ادامه به برگزاري اولين رويداد دروس معارف اسلامي ويژه دانشگاه‌هاي استان ايلام اشاره کرد و بيان داشت: هدف از ارائه دروس معارف اسلامي ايجاد روشنگري براي دانشجويان است، تا بتوانند به تجزيه و تحليل مسائل روز جامعه بپردازند.

دکتر حسيني نيا، تأکيد  کرد: در جامعه‌اي که يک انقلاب بزرگ،  نجات بخش و پيش‌برنده به نام «انقلاب اسلامي» با مباني اصيل اسلامي و قرآني رخ داده است، و بنا بر زنده نگه داشتن گفتمان انقلاب و به تبع آن، روحيه انقلابي است، بايد مردم و به ويژه نسل‌ جوان، با ارزش‌ها و مباني انقلاب اسلامي به خوبي آشنا شوند و از تأثيرگذاري هجمه تبليغاتي دشمنان کاسته شود.

مسئول دفاتر استاني نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه‌هاي استان ايلام، افزود: لازمه تحقق اين مهم، شکل‌گيري يک «خط معرفتي - پرورشي» در زمينه معارف اسلامي و انقلاب اسلامي در کل کشور است و  يکي از جاهايي که شايسته است اين جريان بيش از هر کجا تبلور داشته باشد، محيط دانشگاه‌هاست، که دروس معارف اسلامي نقش محوري در اين فرآيند دارد.

دکتر حسيني نيا در تشريح اولين رويداد دروس معارف اسلامي ويژه دانشگاه‌هاي استان ايلام، گفت: در جريان برگزاري اين رويداد، تعداد 6 طرح با مديريت 6 نفر از اساتيد در 6 حلقه منتخب شکل گرفت، که اساتيد محترم در قالب هسته‌هاي چند نفره به همراه يک دانشجوي منتخب با شرکت در کارگاه مربوطه و کسب مهارت‌هاي لازم، به فعاليت و توليد محتوا پرداختند.

در ادامه اين رويداد اساتيد و مدرسان شرکت کننده به ارائه محتواهاي توليد شده خود پرداختند.

لازم به ذکر است بعد از پايان اين همايش داوران با بررسي محتواهاي ارائه شده، طرح‌هايي که به حداقل امتياز دست پيدا کردند را به عنوان اثرات برتر معرفي نموده و از اين اثرات با اهداي لوح تقدير تجليل شد.

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها