عنوان: تکنولوژي نگهداري ماهي و فرآوري محصولات جانبي آن
مولف: دکتر «حامد حسن زاده» استاديار گروه بهداشت و صنايع غذايي دانشگاه ايلام
تکنولوژي نگهداري ماهي و فرآوري محصولات جانبي آن تاليف «دکتر حامد حسنزاده» استاديار دانشگاه ايلام در 7 فصل و 162 صفحه منتشر شده است.
کتاب تکنولوژي نگهداري ماهي و فرآوري محصولات جانبي آن يکي از برجسته ترين کتب تصنيف اين رشته ميباشد که در زمينه روشهاي مختلف فرآوري گونههاي مختلف ماهيان جنوب کشور، نتايج مقالات ارزشمندي را که در مجلات معتبر خارجي و داخلي چاپ شده است، براي بهره برداري در جهت اشتغالزايي و رونق توليد توسط دانشمندان و محققان و مديران کارخانجات صنايع فراوردههاي شيلاتي و همچنين صنايع غذايي عرضه ميکند. تسلسل مطالب سادگي بيان شرح و ارايه مطالب بديع و تازه، تجديد نظر جامع همه و همه از آن يک کتاب نمونه و ايده آل براي تدريس و تحقيق ساخته است.
سهشنبه هر هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.
روابط عمومي دانشگاه ايلام
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است