برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام

با هدف توسعه همکاري‌هاي مشترک و بهره‌مندي از ظرفيت‌هاي طرفين، نشست هم‌انديشي دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام و دکتر «ايرج زيني‌وند» مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام، بعدظهر روز دوشنبه هشتم تيرماه 1405، در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد.

   به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با تأکيد بر ضرورت تعامل مابين دانشگاه و آموزش و پرورش، گفت: «آموزش»، رکن اصلي توسعه کشور است، لذا ذيل نقشه جامعه علمي کشور، بايد آموزش از مدرسه تا دانشگاه،  تابع يک سياست واحد باشد.

رئيس دانشگاه، افزود: با اين رويکرد، تعامل و توسعه همکاري مابين دانشگاه ايلام و اداره کل آموزش و پرورش استان، مي‌تواند زمينه‌ساز اجراي برنامه‌هاي اثربخش آموزشي و فرهنگي باشد.

دکتر مرادنژادي با اشاره به برگزاري رويداد «شب علم» در ماه‌هاي آينده در دانشگاه ايلام، بيان داشت:  اين رويداد با همکاري بنياد ملي علم ايران، با هدف علاقه‌مند کردن عموم مردم به علم،  اجرا مي‌شود، که طبق برنامه‌ريزي انجام شده، ان‌شاءالله از حضور گسترده معلمان و دانش‌آموزان، براي شرکت در اين رويداد استفاده خواهد شد.

ايشان خواستار برگزاري جلسات کاربردي مابين معاونين دانشگاه و آموزش و پرورش استان شد و تأکيد کرد: ضروري است، که در مسائل علمي و فرهنگي با يکديگر به بحث و تبادل نظر بپردازيم و بحران‌ها و مسائل پيش‌رو را آسيب‌شناسي کرده، تا در قالب دو الي سه پروژه، براي حل و فصل آنها اقدام عملي صورت گيرد.

در ادامه دکتر «ايرج زيني‌وند» مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام با بيان اينکه جايگاه ارزشمند دانشگاه ايلام در سطح استان مايه مباهات است، از رويکرد دکتر مرانژادي رئيس دانشگاه براي تعامل با ادارات و سازمان‌هاي استان قدرداني کرد و تأکيد نمود: درايت و تدابير دکتر مرادنژادي و همکاران ايشان، باعث انجام اقدامات تأثيرگذار در سطح استان شده است.

دکتر زيني‌وند با بيان اينکه دانشگاه و آموزش و پرورش، هر دو نهادهاي آموزشي، فرهنگي و تربيتي هستند، که در راستاي يکديگر قرار دارند، اظهار کرد: هدف ما، استفاده از ظرفيت دانشگاه ايلام، براي انجام فعاليت‌هاي مختلف علمي، فناوري و فرهنگي است.

مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام، يادآور شد: رويکرد ما در دوره‌ي اخير يک نگاه تمام‌ساحتي با در نظر گرفتن بخش‌هاي مختلف از جمله کيفيت‌بخشي و توانمند‌سازي معلمان و مديران و نهضت توسعه عدالت فضاهاي آموزشي است.

دکتر زيني‌وند خواستار راه‌اندازي اولين هنرستان وابسته به دانشگاه ايلام شد و تأکيد کرد: از تمامي ظرفيت‌هاي موجود، براي راه‌اندازي اين مرکز استفاده مي‌گردد.

در ادامه حاضرين در نشست، بر اساس محورهاي مورد نظر رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان، به بحث و تبادل نظر پرداختند.

برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام برگزاري نشست هم‌انديشي رئيس دانشگاه ايلام و مديرکل آموزش و پرورش استان ايلام

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها