هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام

در جريان نشست رئيس دانشگاه ايلام و مديرعامل و اعضاي دبيرخانه زبان و ادبيان کردي ايلام، که عصر روز يک‌شنبه 21 تيرماه 1405 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد، طرفين راهکارهاي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام را مورد بحث و بررسي قرار دادند.

     به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست از تلاش‌هاي دبيرخانه زبان و ادبيان کردي ايلام قدرداني کردو ابراز اميدواري نمود، که اين نشست، منتج به نتايج ارزشمندي در سطح استان شود.

رئيس دانشگاه ايلام، يادآور شد: در تمام دنيا دانشگاه محور توسعه است و اگر ما مي‌خواهيم در استان ايلام توسعه تحقق يابد، بايد نهاد علم و دانشگاه محور توسعه قرار گيرند.

دکتر مرادنژادي با اشاره به برنامه‌هاي متنوع دانشگاه ايلام براي تقويت هويت ملي در دولت چهاردهم، خاطرنشان کرد: با اين رويکرد، برنامه‌هاي «شب حافظ»، «شب فردوسي»، «شب خيام» و «شب سعدي» بصورت باشکوهي، در سال 1404 برگزار شد و مورد استقبال گسترده اساتيد، دانشجويان، اصحاب رسانه و علاقمندان قرار گرفت.

رئيس دانشگاه با بيان اينکه حفظ و تقويت هويت ملي و همچنين زبان و فرهنگ بومي، يک ضرورت مهم است، گفت: دانشگاه ايلام بر اساس ايفاي رسالت اجتماعي و تأثيرگذاري بر جامعه، متعهد به تقويت فرهنگ و هويت بومي است.

دکتر مرادنژادي افزود: بايد همه ما، با هم‌افزايي، همگرايي و همدلي، براي تقويت هويت ملي و همچنين حفظ و تقويت فرهنگ و زبان بومي تلاش کنيم، که در اين راستا دبيرخانه زبان و ادبيات کردي ايلام، به واسطه جايگاه و حضور اساتيد فرهيخته و توانمند مي‌تواند، نقش محوري داشته باشد.

در ادامه دکتر «آرش پاليزبان» مديرعامل دبيرخانه زبان و ادبيات کردي ايلام با قدرداني از اهتمام دانشگاه ايلام به ايفاي رسالت اجتماعي، به روند راه‌اندازي اين دبيرخانه در سال 1402 اشاره کرد و يادآور شد، که دبيرخانه در چهار محور زبان‌شناسي، ادبيات، رسانه و انتشارات و پژوهش و آموزش؛ فعاليت دارد.

دکتر پاليزبان، افزود: راه‌اندازي دبيرخانه با نيازسنجي و موافقت مقامات اجرايي و پشتيباني اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي ايلام انجام گرفت.

در ادامه حاضرين در نشست، آقايان: «ظاهر سارايي»، «حبيب‌الله بخشوده»، «عليرضا شوهاني»، و «محمدعلي قاسمي» اعضاي دبيرخانه زبان و ادبيات کردي ايلام، نظرات و پيشنهادات خود را بيان کردند و سپس حاضرين در نشست در خصوص توسعه همکاري‌هاي دوجانبه، فعاليت در رويداد شب علم دانشگاه ايلام و برگزاري کارگاه‌هاي آموزشي به بحث و تبادل نظر پرداختند.

 

هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام هم‌افزايي براي حفظ و تقويت هويت بومي در استان ايلام

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها