بررسي راهکارهاي ارتقاي کيفيت تحصيل دانشجويان بين‌الملل دانشگاه ايلام

طي نشستي با حضور دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام، که صبح روز يک‌شنبه 28  تيرماه ماه  1405 در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار شد، راهکارهاي اراتقاي کيفيت تحصيل دانشجويان بين‌الملل، مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

   به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست، با  بيان اينکه بر اساس برنامه هفتم توسعه و برنامه‌هاي وزارت علوم، بايد جذب دانشجويان بين‌الملل افزايش يابد، گفت: در کنار جذب دانشجوي بين‌المل، بايد با مسئوليت‌پذيري و تعهد، تلاش کنيم با همگرايي، استفاده از تجربيات مختلف و التزام به قانون و آئين‌نامه‌هاي آموزشي و دانشجويي، روند آموزش دانشجويان بين‌الملل ارتقا يابد.

در ادامه حاضرين در نشست مسائل مرتبط همچون، ايجاد سازوکارهاي جديد تحصيلي دانشجويان بين‌الملل، افزايش نظارت، الکترونيکي کردن تمامي خدمات دانشجويي و آموزشي، ايجاد ميز خدمت در دانشکده‌ها و ...، را مورد بحث و بررسي قرار دادند و مقرر گرديد، موارد مطرح شده، در قالب آئين‌نامه جديد تدوين و اجرا گردد.

 

 

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها