به گزارش روابط عمومي دانشگاه ايلام، دکتر عليمحمدي رئيس دانشگاه معين استان ايلام با تأکيد بر ضرورت اجراي طرح آمايش و مديريت طرح تحول در دانشگاهها، گفت: وزارت علوم با ارزيابي دقيق موضوع اجراي طرح آمايش و مديريت طرح تحول در دانشگاهها را به استانها واگذار کرد، که جلسه امروز اولين جلسه اين کارگروه در استان ايلام ميباشد، که اميد داريم تصميمات آن به اعتلاي آموزش عالي در استان بيانجامد.
رئيس دانشگاه ايلام با بيان اينکه براي اعتلاي آموزش عالي در سطح استان بايد با حسن نظر، شناخت مسائل استان، شناخت تحولات آموزش عالي، جديت و منطق از هرگونه نگاه جزيرهاي خوداري شود، اظهار داشت: يکي از چالشهاي اصلي حوزه آموزش عالي کشور و استان، عدم تناسب ميان پذيرش دانشجو و نيازهاي جامعه است، که بعضي رويکردهاي ناصحيح از جمله اقدام دانشگاهها در پذيرش دانشجو در بعضي کد رشتههاي تحصيلي بصورت همزمان در شکلگيري اين پديده مؤثر بوده است.
رئيس کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان ايلام، افزود: اصلاح بعضي رويکردها، بازنگري در روند اخذ مجوز رشتههاي تحصيلي، اخذ مجوز رشتههاي تحصيلي بين رشتهاي واهتمام به نيازهاي جامعه در راهاندازي رشتههاي جديد از جمله محورهاي مهم براي تصميمگيري در اين کارگروه است.
در ادامه حاج «علي اکبر بسطامي» نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي و عضو کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان با بيان اينکه نظام بودجهريزي کشور ايرادات جدي دارد، گفت: عدم تناسب نظام بودجهريزي با برنامههاي توسعه کشور به ايجاد چالش در برخي بخشها و از جمله آموزش عايل منجر شده است.
نماينده مردم ايلام در مجلس شوراي اسلامي با انتقاد از عدم کمک به آموزش عالي استان از سوي شرکتهاي نفتي، گاز و پتروشيمي در قالب «مسئوليتهاي اجتماعي»، يادآور شد: آموزش عالي نقش پيشران را در توسعه کشور دارد و اگر ما ميخواهيم تحول واقعي در استان ايلام شکل بگيرد، بايد در حوزه آموزش عالي سرمايهگذاري بيشتري صورت گيرد و از جمله شرکتهاي نفت، گاز و پتروشيمي در قالب مسئوليت اجتماعي به اين حوزه کمک کنند، چنانکه در استان خوزستان شاهد اهتمام ويژه اين شرکتها به حوزه آموزش عالي اين استان هستيم.
رئيس مجمع نمايندگان استان ايلام، وحدت و همدلي را کليد توسعه استان و حل مشکلات و معضلات موجود دانست و يادآور شد: نبايد با ايجاد حاشيه امن براي بعضي مديران، اجازه دهيم که در روند توسعه استان خلل ايجاد شود، بلکه بايد کوشش کنيم با ايجاد فضايي همدلان، زمينه استفاده حداکثري از ظرفيتهاي موجود فراهم گردد.
در اين نشست دکتر «شهريار عباسي» معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري ايلام و عضو کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان با بيان اينکه سياست توسعه مراکز دانشگاهي به نتيجه مطلوب ختم نشد، گفت: طبيعي است که در مسير تجميع مراکز آموزش عالي مقاومت صورت خواهد گرفت، اما التزام به منافع جمعي و پرهيز از بخشينگري ميتواند زمينه ارتقاء آموزش عالي استان را فراهم کند.
دکتر عباسي با اشاره به مشکلات متعدد مراکز آموزش عالي استان، اظهار داشت: آمادگي داريم بصورت جدي حل مشکلات اين مراکز را پيگيري کنيم و در راستاي و تحقق اهداف تشکيل اين کارگروه گام برداريم.
در اين جلسه دکتر «کريم کوخايي زاده» معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام و نايب رئيس کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان توضيحاتي را در زمينه اهداف، ترکيب اعضا و وظايف کارگروه ارائه کرد و سپس فرآيند اجراي تصميمات را تشريح نمود.
همچنين دکتر «محمد سلاورزي زاده» دبير هيأت نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان ايلام و عضو کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان، گزارشي را از نتيجه بازديدهاي استاني هيأت نظارت استاني در سال 1401 ارائه نمود و سپس فرآيند نظارت، وضعيت آموزش عالي استان، چالشها و مشکلات موجود و فرصتها و مزيتهاي شناسايي شده را تشريح کرد.
يادآوري ميشود بر اساس حکم دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري دکتر «طاهر عليمحمدي» رئيس دانشگاه ايلام و دانشگاه معين استان به عنوان رئيس کارگروه استاني پيادهسازي آمايش و مديريت تحول آموزش عالي استان ايلام منصوب شد و با حکم دکتر عليمحمدي نيز دکتر «کريم کوخايي زاده» معاون آموزشي و تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام عهدهدار سمت نايب رئيسي اين کارگروه گرديد.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است