En Ar

به گزارش روابط عمومي دانشگاه در اولين روز از دهه مبارک فجر مراسم غبارروبي و عطر افشاني در مزار شهداي گمنام دانشگاه باحضور دانشگاهيان استان برگزارگرديد.

درابتداي اين مراسم معنوي دکتر علي اکبري رياست محترم دانشگاه ضمن خير مقدم به رؤساي محترم دانشگاه هاي استان، دانشجويان عزيز و کارکنان محترم دانشگاه،پيروزي مردم ايران در بهمن 57 راحاصل حضور همه مردم عزيز ايران در عرصه تعيين سرنوشت ،با تأسي از آموزه هاي ديني و اسلامي در ذيل رهبري امام راحل(ره) دانست.

دکترعلي اکبري اين پيروزي را زيباترين برگ تاريخ ايران بزرگ و سرآغاز پيشرفت ملتي قلمدادکردکه در طول تاريخ سرآمد ملت هاي جهان بوده است.

رياست محترم دانشگاه بيان نمود: بايسته اين ملت بزرگ کماکان همان سه اصل ،حضور ملت ايران با صلايق مختلف در ذيل چتر نظام اسلامي،پايداري بر آموزه هاي ديني و تحقق مردم سالاري ديني پيشرفته و توسعه يافته وتمکين به رهبري نظام مقدس اسلامي دانست.

ايشان ضمن اعلام مجاهدت جامعه دانشگاهي  در عرصه علم و فناوري اظهار اميدواري کردکه باتوکل به خداوند متعال و مجاهدت دانشگاهيان، ايران اسلامي بر تارک علمي و پژوهشي جهان بدرخشد.

دکتر علي اکبري ضمن گرامي داشت يادوخاطره شهداي جامعه دانشگاهي که در آفرينش انقلاب اسلامي وجنگ تحميلي خوش درخشيدند ، کارنامه دانشگاهيان را در تحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآن بسياردرخشان توصيف نمود.

رياست محترم دانشگاه با اشاره به اولين حضور در جمع عمومي دانشگا هيان، از همکاري ،همراهي و دلگرمي ابراز شده از طرف همکاران عزيز در دانشگاه و دانشگاهيان در سطح استان تقدير نمودند و اظهار اميدواري نمودکه در دوره اي که توفيق خدمت حاصل شده، وظيفه اصلي خود را نسبت به علم، پژوهش و فناوري در استان ايلام به نيکويي انجام دهد.

آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.  آقاي دکتر علي اکبري :کارنامه دانشگاهيان درتحقق نظام مقدس اسلامي وحفظ وحراست ازآرمانهاي انقلاب اسلامي درخشان است.