En Ar

جلسه هم انديشي کاربران سامانه آموزش عالي( ساعا) دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي استان، روز شنبه مورخ 1403/03/19در سالن جلسات حوزه رياست دانشگاه ايلام برگزار گرديد.
در اين جلسه، دکتر روح الله غلامي دبير هيات نظارت، ارزيابي و تضمين کيفيت آموزش عالي استان، بر ورود و بروز رساني اطلاعات در کليه بخش هاي سامانه ساعا تاکيد نمودند. دبير هيات نظارت، همچنين بيان داشتند که کليه دانشگاهها و مراکز آموزش عالي استان نسبت به اجراي احراز هويت دو مرحله اي سامانه اقدام لازم را تا تاريخ 1403/03/20بعمل آورند. در ادامه جلسه هر يک از کاربران، نظرات و پيشنهادات خود را مطرح نمودند.