En Ar

باسمه تعالي

بيانيه معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام به مناسبت 22 بهمن ماه

"ان الله لا يغير ما بقوم حتي يغيروا ما بانفسهم"

انقلاب اسلامي ايران، انفجار نور در جهان ظلماني مستكبراني بود كه روياهاي كوركورانه­اي براي خود داشتند. ملت خداجو، عدالت‌خواه، استقلال‌طلب و استكبار ستيز ايران اسلامي در اين انقلاب شكوهمند در لبيكي انقلابي به روح خدا، كاخ ستم و جور وابسته به اجانب را درهم شكسته و حكومتي بر پايه اسلام را بنا نهاد.

سي و شش بهار از طلوع فجر انقلاب اسلامي ايران گذشته و غريو فرياد الله­اکبر مردان و زنان اين ديار از ميان اوراق تاريخ به گوش مي­رسد.

سي و شش سال از بازگشت پيرجماران به آغوش ملت رنج کشيده و عدالت خواه ايران اسلامي مي‌گذرد و هنوز بهشت زهرا، مالامال از فريادهاي آن پير فرزانه است که به پشتيباني ملت، انقلاب تعيين كرد و بساط كفر و امپرياليسم جهاني را در ايران برچيد و نداي صدور انقلاب اسلامي را به جهانيان مخابره كرد.

و اکنون ماييم و انقلاب اسلامي که يادگار آن امام حق و حقيقت است؛ ماييم و رهبر فرزانه‌اي که به خلوص، درايت، و صلابت شان مي­باليم؛ ماييم و انسان‌هاي آزادي‌خواه جهان که چشم به ام‌القراي اسلام دوخته‌اند؛ ماييم و سردمداران کفر و الحاد؛ ماييم و نسلي نخبه که آماج فتنه‌هاست؛ ماييم و هجوم نرم فرهنگي در جبهه‌هاي متعدد؛ ماييم و ميراث‌داري اين انقلاب عظيم؛ راسخ و استوار، وفادار و متعهد؛ نه بيم شکست داريم، نه خوف پيروزي دشمن، و نه ترس بر جاي ماندن کوله‌بار رسالت‌ها.

امروز که کينه توزي دشمنان و زخم خوردگان از انقلاب اسلامي در اهانت به ساحت مقدس پيامبر اعظم و فرزندان مظلومش تجلي يافته و غده چرکين داعش و هم پيمانانش (اسرائيل غاصب، آمريكا و...)خون فرزندان و رهپويان حضرتش را مباح مي­شمرند، بر ماست تا هرچه پرانگيزه‌تر و مصمم­تر، نداي ملكوتي انقلاب اسلامي را در جهان طنين انداز كنيم و اسلام راستين را به جهانيان معرفي نماييم

معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه ايلام همراه و همدوش با مردم ولايت‌مدار ايران اسلامي و ايلام قهرمان و در صفوف فشرده‌ي آنان در راهپيمايي عظيم ملت حضور فعالانه يافته و با پيروي از فرامين ولايت مطلقه فقيه، ضمن محکوم نمودن تمامي دسيسه‌هاي دشمنان قسم خورده اين نظام حمايت خود را از فعاليت‌هاي ديپلماسي نمايندگان کشور که در حفظ و پايداري از ارزشها و آرمانهاي انقلاب اسلامي براي دستيابي به توافقي که تضمين‌کننده‌ي کامل منافع ملي کشور باشد اعلام مي‌دارد و دستاوردهاي هسته اي و پزشكي و ...كشور را عاملي بازدارنده براي ثبات و امنيت جامعه مي داند.

و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين