En Ar

بيانيه اعتراض آميز دانشگاه ايلام در هتک حرمت ساحت مقدس پيامبر اکرم ص

باسمه تعالي

بيانيه دانشگاه ايلام در هتک حرمت به ساحت مقدس نبي مکرم اسلام

مي خواهند با دهان نور خدا را خاموش کنند ولي خداوند نور خود را کامل خواهد کرد حتي اگر کافران کراهت داشته باشند ( سوره صف /آيه 8)

سلام بر رحمة للعالمين.

سلام بر خاتم النبيين.

سلام بر روح خداوند بر روي زمين.

پس از گذشت چهارده قرن صداي مظلوميت قرآن، پيامبر (ص) و اهل بيت (ع) به گوش هر انسان آزاده اي در سراسر گيتي مي­رسد…. آن گاه که سلمان رشدي کتاب موهن آيات شيطاني را منتشر مي سازد….آن گاه که نشريه اروپايي با انتشار کاريکاتور به ساحت مقدس پيامبر عظيم الشأن اسلام (ص) اهانت مي­کند … آن گاه که کشيش مسيحي وقيحانه قرآن کريم را مي­سوزاند و بار ديگر با انتشار کاريکاتور به ساحت قدسي پيامبر گرامي اسلام اهانت مي­کنند و اين­بار جسارت ديگري از جانب دولتمردان فرانسوي در سايه حمايت سردمداران صهيونيستي اين رژيم غاصب کودک­کش و آمريکايي صورت گرفت.

فاجعه هتک حرمت بي‌شرمانه نشريه فکاهي فرانسوي شارلي‌ابدو به ساحت مقدس نبي اکرم(ص) بي‌شک دلهاي يک‌ونيم ميليارد مسلمان سراسر جهان را جريحه‌دار نموده و بار ديگر خروش عظيم پيروان پيامبر رحمت و رأفت حضرت محمد مصطفي (ص) را به منصه ظهور درآورده است. اين اقدام بي‌شرمانه قطعا ناشي از ناتواني و ضعف اين فرومايگان در برابر اسلام راستين بوده و به بهانه حمله تروريستي عوامل گروه ضد اسلامي داعش(دست نشانده غرب) به دفتر اين نشريه صورت گرفته است.

تکرار اين اقدامات شنيع طي سالهاي متمادي بيانگر نهايت بي منطقي و جسارت و برنامه‌ريزي جدي ابرقدرتها براي مقابله با اسلام عزيز است.

ما اساتيد، کارکنان و دانشجويان دانشگاه ايلام ضمن محکوميت و انزجار از اين عمل ننگين و ضدبشري دولت فرانسه و با دعوت همه مسلمانان جهان به همدلي و وحدت كلمه در برابر حرمت‌شكنان و اهانت‌كنندگان به مقدسات ديني اعلام مي­کنيم اسلام دين صلح، آرامش و امنيت بوده و با هرگونه اعمال تروريستي وکشتار افراد بي­گناه وکارهاي خشونت آميز در سراسر جهان مخالف هستيم و همراهي هميشگي خود را با حرکت مسلمين عالم، عليه استکبار جهاني به رهبري حضرت امام خامنه اي(مد ظله العالي) را اعلام    مي­داريم.

و آخر دعوانا أَنِ الْحَمْدُ لِلَّهِ رَبِّ الْعالَمِين