En Ar

مرحله داوري بخش نمايشگاه چهارمين جشنواره درون دانشگاهي حركت

مرحله داوري بخش نمايشگاه چهارمين جشنواره درون دانشگاهي حركت با حضور 10 نفر از اعضاي هيأت علمي دانشگاه داوري شد و پس از داوري غرفه هاي برتر مشخص شدند.

مهمترين برنامه هاي نمايشگاه: مسابقات علمي اعجاز قرآن، درك مطلب،مشاعره، بستن مدارهاي الكتريكي،نقاشي از طبيعت، آب پاشي جمعي، آموزش خط ميخي، معرفي آناتومي، مسابقه كانتر، برنامه نويسي، آشنايي با انواع نرم افزارهاي روز، نمايش ربات هاي مين ياب، جنگجو، مددجو و اينتر و فوتباليست، مسابقه كاريكاتور، روبيك، سازه هاي كاغذي، بيست سئوالي، پرتاب موشك هاي آبي و...

غرفه برتر: انجمن علمي پيرا دامپزشكي