En Ar

بازديد رئيس دانشگاه از روند ثبت ‎نام پذيرفته‎ شدگان ورودي جديد کارشناسي

رئيس دانشگاه و معاون فرهنگي و اجتماعي با حضور در محل ثبت نام دانشجويان ورودي  جديد کارشناسي در سال 1398، با پذيرفته شدگان و خانوادههايشان گفت و گو کردند.

به گزارش خبرنگار فرهنگي، همزمان با اولين روز از ثبت نام دانشجويان ورودي جديد کارشناسي دانشگاه ايلام در سال 1398، صبح امروز دکتر علياکبري رئيس دانشگاه با همراهي دکتر نعمتي معاون آموزش و تحصيلات تکميلي، دکتر شيرخاني معاون فرهنگي و دکتر صيدي سرپرست معاونت دانشجويي از چگونگي و مراحل ثبت نام اين دانشجويان بازديد بعمل آوردند.

رئيس دانشگاه به محض ورود به محل ثبت نام، با حضور در جمع پذيرفته شدگان و خانواده هايشان، ضمن بيان وضعيت آموزشي و امکانات رفاهي دانشگاه ايلام و پاسخ به دغدغههاي والدين، ابراز اميدواري نمود که دانشجويان ورودي جديد، بتوانند مسير پيشرفت و کسب مدارج علمي را در دانشگاه ايلام طي نمايند.

دکتر علي اکبري در ادامه ضمن بازديد از مراحل مختلف ثبت نام و ديدار با مسئولين ثبت نام، بر تسريع در روند ثبت نام دانشجويان ورودي جديد تأکيد کرد و خواستار پاسخگويي شفاف به دانشجويان و خانوادههاي ايشان گرديد.

گفتني است، ثبت نام اينترنتي از پذيرفته شدگان آزمون سراسري 1398 دوره کارشناسي دانشگاه ايلام از روز سه شنبه 26 شهريور 1398 لغايت روز جمعه 29 شهريور 1398 بصورت غيرحضوري انجام گرفت و ثبت نام حضوري بر اساس حروف الفباي خانوادگي در روزهاي شنبه 30 شهريور، يکشنبه 31 شهريور و دوشنبه اول مهرماه انجام خواهد گرفت.