En Ar

راهيابي هفت تن از دانشجويان دانشگاه ايلام به مرحله نهايي سي و چهارمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان کشور

به گزارش روابط عمومي، مرحله دانشگاهي سي و چهارمين جشنواره قرآن و عترت دانشجويان سراسر کشور، اسفد ماه سال گذشته در چهار بخش معارفي، آوايي، پژوهشي و هنري در دانشگاه ايلام برگزار گرديد که در نهايت 35 نفر از شرکت کنندگان مجوز حضور در مرحله بعدي را کسب کردند.

اين گزارش مي‎افزايد: در مرحله دوم اين جشنواره که در دانشگاه قم برگزار شد، هفت نفر از دانشجويان دانشگاه ايلام به شرح ذيل به مرحله نهايي راه يافتند:

1-خديجه محمدي در رشته سبک زندگي ايراني اسلامي

2-فاطمه مرادي در رشته آشنايي با ترجمه و تفسير قرآن

3-سيد مهدي حسيني در رشته  پرسمان معارفي

4-عاطفه مطلباني در رشته حفظ  جزء پنج قرآن کريم

5-طيبه شيرزادي و فاطمه بهرامي بصورت مشترک در رشته آشنايي با سيره معصومين عليهم السلام

6-زهرا غياثي در بخش ترتيل خواني خواهران

7-مسلم آلبوغبيش در بخش دعا و مناجات خواني برادران

بنا به اين گزارش، در بخش پژوهشي و هنري نيز تعداد شش نفر  از دانشجويان دانشگاه اليام به مرحله دوم راه يافته‎اند که هنوز نتايج اين بخش‎ها اعلام نشده است.

شايان ذکر است مرحله نهايي اين مسابقات مهرماه سال جاري به ميزباني دانشگاه قم برگزار مي‎شود.