En Ar

آيين جشن فارغ‎التحصيلي 292 دانشجوي دانشگاه ايلام پنجم تيرماه برگزار مي‎گردد

به گــــزارش خبرنگار فرهنگي،

دکتر محمدرضا شيرخاني معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه با اعلام اين خبر، بيان داشت: بعد از فراخوان ثبت نام جشن فارغ‎التحصيلي دانشجويان دانشگاه ايلام در تمام مقاطع تحصيلي، به مدت 20 روز ثبت نام بعمل آمد که در نهايت تعداد 292 نفر ثبت نام کردند.

دکتر شيرخاني، افزود: از اين تعداد به تفکيک؛ 62 دانشجو از دانشکده کشاورزي، 86 تن از دانشکده ادبيات و علوم انساني، 60 تن از دانشکده فني و مهندسي، 45 تن از دانشکده علوم پايه، 36 تن از دانشکده پيرادامپزشکي و 3 تن مربوط به دانشکده الهيات و معارف اسلامي مي‎باشند.

معاون فرهنگي و اجتماعي دانشگاه، يادآور شد: در اين مراسم همچنين از 75 تن از دانشجويان فعال فرهنگي که در مدت تحصيل در تشکل‎هاي دانشجويي، انجمن‎هاي علمي و کانون‎هاي فرهنگي و هنري فعال بوده‎اند با اهداي لوح و هديه تجليل بعمل خواهد آمد.

دکتر شيرخاني، خاطر نشان کرد: دانشجويان براي تحويل لباس مخصوص جشن، مي‎توانند از روز سه‎شنبه 1398/04/04 با ارئه کارت شناسايي معتبر به دفتر کارشناسان معاونت فرهنگي و اجتماعي دانشگاه مراجعه نمايند.

عضو شوراي فرهنگي دانشگاه، يادآور شد: آيين جشن فارغ‎التحصيلي دانشجويان دانشگاه ايلام رأس ساعت 18 عصر روز چهارشنبه 1398/04/05 در محل سالن آيت‎اله حيدري با حضور رياست محترم دانشگاه، معاونين، روسا و معاونين آموزشي دانشکده‎ها، مديران گروه، اساتيد، دانشجويان و خانواده‎هاي آنان برگزار مي‎گردد.

آيين جشن فارغ‎التحصيلي 292 دانشجوي دانشگاه ايلام پنجم تيرماه برگزار مي‎گردد