نشست مشترک دانشکده پيرادامپزشکي ، مرکز شماره12 سازمان فني و حرفه اي و مرکز جوار(TMC) دانشگاه ايلام

دکتر مهدي رشنوادي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي و دکتر علي اصغر رشنوادي مدير مرکز آموزش فني و حرفه­ اي شماره 12 سازمان فني و حرفه اي استان و کارشناس مرکز مهارت آموزي و مشاوره شغلي (مرکز جوار دانشگاه) سرکار خانم طاهره چامه در روز چهار شنبه 4 مهرماه ماه 1403 از دانشکده پيرادامپژشکي بازديد به عمل آمد.

دکترمهدي رشنوادي با اشاره به اينکه يکي از اهداف وزارت عتف در حوزه دانشجويي افزايش مهارت و کارآفريني متناسب با بازار کار است افزودند که دانشگاه ايلام و بخصوص دانشکده پيرادامپزشکي از پتانسيل بسيار خوبي در اين زمينه برخوردار است و دانشجويان در دانشکده پيرادامپزشکي در کنار يادگيري دروس نظري، مهارت لازم را براي ورود به بازار کار کسب مي کنند، هر چند سالهاي متمادي اين مهم تا حدودي مغفول مانده است اما با توسعه فضاهاي موجود در دانشکده و راه اندازي مرکز مهارت آموزي و کارآفريني در دانشکده تا حدود زيادي زمينه لازم براي اين کار فراهم شده است. دکتر رشنوادي با بيان اينکه ما مي­توانيم همکاري مفيد و موثري در جهت آموزش و مهارت دانشجويان دانشکده پيرادامپزشکي با سازمان فني و حرفه اي داشته باشيم افزودند دانشکده پيرادامپزشکي با همکاري اساتيد مجرب و آشنا به بازار کار و جوان خود داراي امکانات و زير ساخت­ هاي لازم جهت مهارت آموزي دانشجويان چه در دوره ­هاي تخصصي و چه دوره هاي عمومي مي باشد. ايشان ابراز اميدواري کرد که اين اقدامات و همکاريها  بتواند زمينه اشتغال و در آمد زايي دانشجويان را فراهم آورد.

در ادامه اين نشست آقاي علي اصغر رشنوادي رئيس مرکز آموزش فني و حرفه ­اي شماره 12 استان ايلام، گفت: ضروري است دانشکده پيرادامپزشکي دانشجويان خود را بر اساس نيازهاي واقعي بازار کار تربيت کنند تا پس از فارغ‌ التحصيلي براي ورود به بازار کار دچار مشکل نشوند. ايشان خاطر نشان  کرد که متاسفانه بين مباحث علمي و مهارت آموزي فاصله انداخته شده است ما بايد تلاش کنيم اين فاصله را کم کنيم که بالحمد الله مرکز مهارت آموزي و مشاوره شغلي(TMC)با تلاش­هاي سرکار خانم طاهره چامه در دانشگاه ايلام گامي بزرگي در راستاي برطرف کردن اين فاصله و رسيدند به هدف مورد نظر که همان توام شدن مباحث علمي و مهارت آموزي برداشته است. دکتر علي اصغر رشنوادي در ادامه جلسه بيان کردند که ما مي­توانيم دوره­هاي آموزشي که دانشکده پيرادامپزشکي نياز دارد با سامانه استاندار ملي مهارت، استاندارسازي به عمل آوريم  همچنين ايشان بيان نمودند ما مي­توانيم طبق قانون تبصره 75 در حوزه مهارت آموزي توليدات دانشجويان را به فروش برسانيم و اين باعث انگيزه اقتصادي در دانشجويان دانشکده پيرادامپزشکي شود.

 لازم به ذکر است در ادامه اين جلسه مديران گروه‌هاي آموزشي دانشکده پيرادامپزشکي و مسئولين آموزش فني و حرفه ­اي شماره 12  استان ايلام، در جهت ارتقا سطح کيفي دوره‌هاي آموزشي در تعامل بين دو دستگاه آموزشي مذکور بحث و تبادل نظر کردند و مقرر شد جهت تسهيل در انجام موارد ذکر شده در ايتدا به صورت هفتگي و در ادامه به صورت مستمر، مديريت دانشکده فضاي فيزيکي لازم را جهت حضور کارشناسان مرکز فني و حرفه اي فراهم نمايد. در پايان جلسه از امکانات و زير ساخت­هاي دانشکده پيردامپزشکي بازديد به عمل آمد و همچنين مسئولين آموزش فني و حرفه­اي مرکز شماره 12 از مسيولين دانشکده پيرادامپزشکي براي بازديداز  امکانات فني و حرفه­اي دعوت به عمل آورد.

نشست مشترک دانشکده پيرادامپزشکي ، مرکز شماره12 سازمان فني و حرفه اي و  مرکز جوار(TMC) دانشگاه ايلام نشست مشترک دانشکده پيرادامپزشکي ، مرکز شماره12 سازمان فني و حرفه اي و  مرکز جوار(TMC) دانشگاه ايلام نشست مشترک دانشکده پيرادامپزشکي ، مرکز شماره12 سازمان فني و حرفه اي و  مرکز جوار(TMC) دانشگاه ايلام

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها