جستجو در سایت:
جستجو
جستجوی پیشرفته
سامانه درخواست پشتيباني
سامانه ثبت پايان نامه ها
سامانه شناسه کاربري يکتا
سامانه اتوماسيون اداري
سامانه اسکان خوابگاه دانشجويان
سامانه حکم کارگزيني
سامانه فيش حقوقي
سامانه اسکان
سامانه پژوهش
سامانه کتابخانه ديجيتال
سامانههاي نظارت و ارزيابي
سامانه اتوماسيون تغذيه
وبسايت صندوق رفاه دانشجويان
وبسايت آموزشي
پست الكترونيك دانشگاه
مرکز تخصصي آپا
مرکز فناوري اطلاعات
پايه استحقاقي هيأت علمي
درخواست کاربري اينترنت
درخواست کالا از انبار
برنامه درسي نيمسال
تقويم آموزشي نيمسال
نظرخواهي از دانشآموختگان
راهنماي اتوماسيون اداري
راهنماي ويدئويي سامانه ها
راهنماي تلفنهاي دانشگاه(voip)
مديريت علم سنجي
دسترسی سریع
En
Ar
امروز شنبه ۱ دی ۱۴۰۳
منو
رشته هاي آموزشي
مديريت دانشکده
رييس دانشکده
معاون آموزشي
کارشناسان آزمايشگاه
کارمندان
معرفي دانشکده
گروههاي آموزشي
گروه بهداشت و صنايع غذايي
معرفي گروه بهداشت و صنايع غذايي
مدير گروه بهداشت و صنايع غذايي
اعضا هيات علمي گروه آموزشي رشته بهداشت و صنايع غذايي
آموزش گروه بهداشت
گروه علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي
مدير گروه علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي
معرفي گروه علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي
اعضا هيات علمي گروه آموزشي علوم آزمايشگاهي و درمانگاهي
آموزش گروه علوم آزمايشگاهي
گروه بافت شناسي و ميکروب شناسي
اعضا هيات علمي گروه آموزشي بافت شناسي
معرفی گروه بافت شناسی و میکروب شناسی
مدير گروه بافت شناسي و ميکروب شناسي
آموزش گروه بافت شناسي
آزمایشگاهها و کارگاههای پژوهشی
آزمايشگاه بيوشيمي
آزمايشگاه ميکروب شناسي
آزمايشگاه بافت شناسي
آزمايشگاه فيزيولوژي
آزمايشگاه انگل شناسي
مرکز تحقيقاتي دانشکده
شورای آموزشی و پژوهشی
اعضاي شورا
وظایف شورا
طرح های تحقیقاتی
طرحهای تحقیقاتی در دست اجرا
طرحهای تحقیقاتی خاتمه یافته
پایان نامه ها
پایان نامه های در دست اجرا
پايان نامه هاي خاتمه يافته
اعضا هیات علمی گروه آموزشی رشته بهداشت و صنایع غذایی
دکترمحمديار حسيني
مدرک تحصيلي: دکتراي تخصصي
مرتبه علمي: دانشيار
رشته تحصيلي: (علوم و صنايع غذايي- تکنولوژي مواد غذايي)
محل اخذ مدرک تحصيلي: دانشگاه اروميه
زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: رئولوژي مواد غذايي - فيلم هاي خوراکي - کنترل کيفيت مواد غذايي- واحدهاي توليدي صنايع آشاميدني
پست الکترونيک:
m.hosseini@ilam.ac.ir
ادامه اطلاعات...
برنامه درسي
دکتر الهه خواجه علي
مدرک تحصيلي: دکتراي تخصصي
مرتبه علمي: استاديار
رشته تحصيلي: بهداشت مواد غذايي
محل اخذ مدرک تحصيلي: دانشگاه شيراز
زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: ميکروبيولوژي مواد غذايي- کنترل کيفي مواد غذايي
پست الکترونيک: e.khajehali@ilam.ac.ir
ادامه اطلاعات...
برنامه درسي
دکتر
سميه عزيز نياء
مدرک تحصيلي:دکترا
مرتبه علمي: استاديار
رشته تحصيلي: : دکتراي علوم و صنايع غذايي،
زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: علوم و صنايع غذايي
پست الکترونيک: s.aziznia@ilam.ac.ir
ادامه اطلاعات...
برنامه درسي
دکتر حامد حسن زاده
مدرک تحصيلي: دکتراي تخصصي
مرتبه علمي: استاديار
رشته تحصيلي: (علوم و صنايع غذايي- تکنولوژي مواد غذايي)
زمينه هاي پژوهشي مورد علاقه: فرمولاسيون مواد غذايي، غذاهاي فراسودمند، نانو درون پوشاني ترکيبات زيست فعال
پست الکترونيک: h.hassanzadeh@ilam.ac.ir
ادامه اطلاعات...
برنامه درسي
صفحات مرتبط
معرفي گروه بهداشت و صنايع غذايي
مدير گروه بهداشت و صنايع غذايي
آموزش گروه بهداشت
اعضای هیات علمی
نقشه سایت
تماس با ما
از 1378 تا ۱۴۰۳ © تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است
پیشخوان خدمات دانشگاه
راهنمای تلفن های دانشگاه
شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها