En Ar

نشست تخصصي بين دانشگاه ايلام و اداره کل استاندارد ايلام برگزار شد

به گزارش خبرنگار حوزه پژوهش، به منظور بررسي نيازهاي حوزه استاندارد و بررسي زمينه همکاري هاي مشترک بين اداره استاندارد ايلام و دانشگاه ايلام نشست تخصصي مشترکي با حضور دکتر احمدي، معاون پژوهش و فناوري دانشگاه ايلام و خانم مهندس همتي، مديرکل اداره استاندارد ايلام، مديران و کارشناسان حوزه هاي مختلف برگزارشد.

دکتر احمدي، معاون پژوهش وفناوري دانشگاه ضمن اشاره به وجود تفاهم نامه همکاري بين دانشگاه و اداره استاندارد خواستار ادامه همکاري بصورت کاربردي تر و با رويکردهاي جديد شد و افزود: با توجه به مسئوليتي که بر عهده اداره کل استاندارد در زمينه تدوين سندهاي استاندار و به منظور قرار گرفتن استان در سطح مناسب در اين حوزه، نياز است دانشگاهيان در کنار  اين سازمان همکاري هاي بيشتري  در تدوين استانداردهاي گوناگونو در ديگر بخش هاي تحقيقات و پژوهشي داشته باشند.

دکتر احمدي بر اهميت وجود امکانات آزمايشگاهي در دانشگاه و همکاري هاي اين بخش با اداره استاندارد به عنوان آزمايشگاه مرجع با هدف ارتقاي کارايي و ارزيابي صنايع  تأکيد نموده و اين امر را از مهم ترين اهداف همکاري هاي مشترک برشمرد و افزود: ظرفيت علمي و عملي اعضاء  هيئت‌علمي در دانشگاه فرصتي مهم براي تحقق اهداف در حوزه استاندارد است و اميد داشت که اين ارتباط به صورت مستمر حاصل شود.

در اين نشست چالش‌هاي استاني و منطقه‌اي پيش روي مباحث استاندارد سازي در حوزه هاي مختلف اجتماعي بررسي شد و دانشگاه ايلام با توجه به ظرفيت هاي اجتماعي مناسب با انجام مطالعات در اين حوزه ورود و ياريگر مجموعه استاندارد استان خواهد بود.