جلسه تبييني «موانع شناحت حق» با سخنراني حجتالسلام والمسلمين «نبي سبحانينيا» معاون آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي، ظهر روز سهشنبه 10 تير ماه 1404 در مسجد الغدير برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي، حجتالسلام والمسلمين «نبي سبحانينيا» معاون آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي در اين جلسه با بيان اينکه در يک تحليل اجتماعي و فرهنگي، اشاره شده است که دادهها و اطلاعات گاهي از طريق حواس پنجگانه به ذهن انسان وارد ميشوند و عمدتاً از طريق چشم و گوش منتقل ميشوند، يادآور شد: به همين دليل، افرادي که قصد انحراف ذهني دارند، معمولاً بر اين دو منبع ورودي کنترل ميکنند. گفتار و هنر به عنوان ابزارهايي براي انتقال اطلاعات و تأثيرگذاري بر افکار جامعه، مطرح شدهاند.
دکتر سبحانينيا با اشاره به مثالهاي تاريخي در زندگي انبياي الهي، گفت: با مطالعه تاريخ انبيا مشخص ميگردد، که چگونه جبهه باطل با استفاده از هنر و گفتار، اقدام به انحراف افکار عمومي کردهاند.
ايشان، افزود: مثلاً در داستان سامري در دوران حضرت موسي، با ساختن گوسالهاي و ايجاد صدايي از آن، سعي در فريب مردم داشتهاند. همچنين تمسخر و تحقير شخصيتهاي ديني و نمايندگان حق از جمله فعاليتهاي جبهه باطل به شمار ميرود.
معاون آموزشي دانشکده الهيات و معارف اسلامي با اشاره به جنگ رواني معاويه بر عليه حضرت علي (ع) در تاريخ صدر اسلام، اظهار داشت: معاويه با تبليغات و دروغپردازيهايش، چهره امام (ع)را تحريف کرد، به گونهاي که تعداد زيادي از افراد در تشخيص حق از باطل دچار اشتباه شدند و به معاويه پيوستند و يا در شمار قاعدين قرار گرفتند.
دکتر سبحانينيا با بيان اينکه در عصر حاضر نيز دشمنان انقلاب اسلامي با تکنيکها و شگردهاي مختلف سعي دارند باورهاي مردم را سست کنند، تصريح کرد: دشمنان در قالب جنگي ترکيبي، سعي دارند تصورات و باورهاي نادرستي را در ذهن مردم شکل دهند و خود را به عنوان طرف درست و مصلح معرفي کنند. اين مسأله نشاندهنده اهميت آگاهي و شناخت درست از حقيقت در مقابل تبليغات نادرست است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است