راهنماي فلوئور NMR

عنوان کتاب: راهنماي فلوئور NMR

تاليف: ويليام آر، دولبير جونيور

ترجمه: دکتر بهمن طهماسبي، دکتر يونس عباسي طيولا

کتاب راهنماي فلوئور NMR ترجمه «دکتر بهمن طهماسبي » استاديار دانشگاه ايلام، در 7 فصل و  431 صفحه منتشر شده است.

 خواص قطبي و فضايي منحصر به فرد فلوئور به عنوان يک استخلاف و تأثيري که استخلاف‌هاي فلوئور مي‌توانند بر خواص فيزيکي و شيميايي مولکول‌ها داشته باشند، تعداد زيادي از شيميدان‌هاي آلي را وادار کرده است که فلوئور را در ترکيبات هدف مورد علاقه سنتزي ترکيب کنند در تهيه ترکيباتي که حاوي فلوئور هستند ابتدا با استرس يادگيري پيچيدگي‌هاي روش‌هاي سنتزي منحصر به فرد فلوئور مواجه مي‌شويد. سپس هنگامي که ترکيبات حاوي فلوئور مورد نظر سنتز شدند با ورود به دنياي فلوئور NMR لذت واقعي آغاز مي‌شود با اين حال اولين برخورد فرد با فلوئور NMR نيز مي‌تواند مشکلي ايجاد کند زيرا اگر چه اکثر شيميدان‌هاي آلي به طور کامل با استفاده از پروتون و کربن NMR براي توصيف ترکيبات آشنا هستند، تعداد کمي از آنها تجربه زيادي در استفاده از فلوئور NMR براي اين منظور دارند. بنابراين نياز به مکاني وجود دارد که فرد بتواند براي به دست آوردن يک مقدمه مختصر اما کامل به فلوئور NMR مراجعه کند و به همان اندازه مهم است که ياد بگيرند چگونه حضور استخلاف‌هاي فلوئور مي‌تواند کارايي پروتون و کربن NMR را به عنوان ابزاري براي توصيف ساختار افزايش دهد.


به زبان ساده هدف ادامه ويرايش دوم اين کتاب است - ارائه تقريباً همه چيزهايي که بايد در مورد فلوئور NMR بدانيد از جمله درک تأثير استخلاف هاي فلوئور بر پروتون و کربن به شما شيميدان آلي ارائه دهد و در ويرايش دوم بر اساس جابه جايي شيميايي فسفر و نيتروژن NMR و ثابتهاي کوپلاژ است تا حدي که چنين داده هايي در دسترس هستند.
اين کتاب در درجه اول براي استفاده ي شيميدانان آلي دانشگاهي و صنعتي در نظر گرفته شده است، که بيشتر آنها به ترکيبات فلوئوردار با زمينه ي دارويي و شيميايي کشاورزي علاقه دارند. چنين ترکيباتي در اکثر موارد آن چيزي است که من آن را «خفيف» فلوورينه مي‌ناميم - که شامل يک يا حداکثر چند استخلاف حاوي فلوئور است، با تأکيد بر استخلاف‌هاي جدا شده ،فلوئور گروه هاي CF2 و استخلاف‌هاي تري فلوئورومتيل با اين حال تقريباً تمام استخلاف‌هاي حاوي فلوئور که ممکن است مورد توجه باشند از جمله C2Fs و SFs مورد بحث قرار مي‌گيرند. ترکيبات داراي فلوئور بيشتر به طور کامل ناديده گرفته نمي‌شوند اما تاکيد بر گونه‌هاي داراي فلوئور کم است.

 

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

 

روابط عمومي دانشگاه ايلام

 

 

© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است

شما از نسخه قدیمی مرورگر خود استفاده می کنید و قادر به مشاهده صحیح این سایت نخواهید بود.
لطفاً مرورگر خود را به روز نمایید
دانلود آخرین نسخه مرورگرها