به گزارش روابط عمومي، دکتر «همايون مرادنژادي» رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با قدرداني از زحمات آقايان شاکيان و کمري به جهت دو سال خدمت خالصانه و صادقانه به جامعه دانشگاهي دانشگاه ايلام، يادآور شد: اين دو عزيز از سرمايههاي ارزشمند دانشگاه ايلام هستند، که با مسئوليتپذيري به جامعه دانشگاهي خدمت کردند و در بخشها و ادوار مختلف و بخصوص در جريان جنگ 12 روزه، منشأ خدمات ارزشمندي بودند، که سلامتي و سربلندي آنان را از درگاه پروردگار متعال خواهانم.

دکتر مرادنژادي با آرزوي موفقيت براي آقايان سبزي و اورنگ در سمتهاي جديد، خواستار اهتمام آنان براي کسب رضايتمندي حداکثري کارکنان، با «اخلاقمداري»، «صبر» و «قانونمداري» شدند.
رئيس دانشگاه ايلام جامعه کارمندي دانشگاه را يک مجموعه کارآمد عنوان کرد و ابراز اميدواري نمود آقايان سبزي و اورنگ با تعامل سازنده، همفکري و همراهي اين عزيزان و التزام به برنامهريزي، نهايت تلاش را براي کاهش هزينهها، ساماندهي نظام کارکنان، ارتقاي بهرهوري نيروي انساني، توانمندسازي و ارتقاي فرهنگ قانونگرايي، مسئوليتپذيري و اخلاقمداري داشته باشند.
در ادامه دکتر «حسين مهديزاده» معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه با تقدر و تشکر از «نجابت»، «متانت» و «بزرگواري» آقايان شاکيان و کمري، يادآور شد: «تغيير» لازمه محيط انساني ميباشد و اصولاً زيبايي زندگي به تغييرات است و لذا سعي ميکنيم با آرامش، برنامهريزي و همگرايي، براي انجام وظايف محوله و پيشبرد اهداف عالي دانشگاه تلاش کنيم.

دکتر مهديزاده با بيان اينکه مديريت حوزه اداري مستلزم گذاشتن وقت و انرژي زياد است، ابراز اميدواري کرد آقايان «مجتبي سبزي» و مهندس «جمال اورنگ» به عنوان انسانهايي «صبور»، «متين»، «نجيب»، «فعال» و «خوشفکر» بتوانند، منشأ خدماتي مؤثر براي دانشگاه ايلام و جامعه کارمندي باشند.
در اين نشست آقاي «فرجالله شاکيان» مدير پيشين امور اداري و پشتيباني با قدرداني از حمايتهاي دکتر مرادنژادي و دکتر مهديزاده، يادآو رشد: در دو سال گذشته سعي کرديم به دور از سياسيکاري و با حسنخلق و خوشرويي، جوابگوي کارکنان شريف دانشگاه ايلام، به عنوان مجموعهاي کارآمد، نجيب و فرهيخته باشيم.

آقاي شاکيان خواستار اهتمام مديران جديد در برخورد محبتآميز با ياوران علمي دانشگاه شد و مراتب قدرداني خود از زحمات و همراهي همه اعضاي حوزه اداري و پشتيباني در دو سال گذشته عنوان کرد و تأکيد نمود با تمام توان در خدمت دانشگاه ايلام خواهد بود و از مشاوره و همکاري با آقاي سبزي هم هيچ دريغي نخواهد کرد.
در ادامه آقاي «مجتبي سبزي»مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام با تقدير و تشکر از حسن اعتماد دکتر مرادنژادي و دکتر مهديزاده و قدرداني از زحمات آقايان شاکيان و کمري، ابراز اميدواري کرد، که با که با همکاري و همدلي همکاران ارجمند، بتوان در راستاي ارتقا و بهبود سطح خدمات امور اداري و پشتيباني دانشگاه گامهاي مؤثري برداشت.

ايشان با بيان اينکه اعتماد متقابل و همدلي مجموعه اداري و پشتيباني و حمايت رياست محترم دانشگاه و اعضاي هيئت رئيسه، زمينهساز ارتقا و بهبود سطح خدمات امور اداري و پشتيباني خواهد بود، تأکرد کرد سعي خواهد شد با اخلاقمداري، جوابگوي مطالبات همکاران ارجمند باشيم.
در اين نشست مهندس «محمدرضا کمري» معاون پيشين امور اداري و پشتيباني نيز از زحمات کارکنان اين مجموعه تقدير کرد و براي آقايان سبزي و اورنگ آرزوي موفقيت نمود.

سپس مهندس «جمال اورنگ» معاون مدير امور اداري و پشتيباني دانشگاه ايلام با قدرداني از حسن اعتماد دکتر مرادنژادي، دکتر مهديزاده و آقاي سبزي، ابراز اميدواري کرد با همفکري گامهاي مؤثري براي تحقق اهداف عالي دانشگاه برداشته شود.

در پايان اين جلسه دکتر مرادنژادي رئيس دانشگاه ايلام با اهداي لوحي از زحمات آقايان شاکيان و کمري تقدير بعمل آورد و سپس حکم انتصاب آقايان «مجتبي سبزي» به عنوان مدير امور اداري و پشتيباني و «جمال اورنگ» به عنوان معاون مدير امور اداري و پشتيباني را به ايشان اهدا نمود.











© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است