به گزارش روابط عمومي دانشگاه، کارگاه ارزيابي و صدور رأي ويژه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاههاي آموزش عالي سراسر کشور، براي اولين بار در دانشگاه ايلام، صبح امروز با حضور دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه، آقاي کرمي معاون دبيرخانه هيأت مرکزي گزينش کارکنان وزارت عتف، آقاي زارعي مسئول هسته گزينش دانشگاه و جمعي از مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاه هاي آموزش عالي سراسر کشور، در محل سالن جلسات حوزه رياست در حال برگزاري است.
در ابتداي اين کارگاه، دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه با خير مقدم به آقاي کرمي معاون دبيرخانه هيأت مرکزي گزينش کارکنان وزارت عتف ،دکترصيادي ازاساتيد گزينش و مديران اعضاي هسته هاي گزينش دانشگا ههاي آموزش عالي به دانشگاه ايلام، درباره اهميت کار گزينش و موضوع صدور رأي در آن، اظهار داشت: اينجانب نيروي انساني را باارزش ترين سرمايه يک کشور و يک سازمان مي دانم و معتقدم هر سازماني بايد گزينش داشته باشد، تا بهترين افراد را براي آن سازمان برگزيند، لذا هر جريان سياسي که بر کشور حاکم شد، اعم از چپ يا راست، هسته هاي گزينش بايد با اقتدار به کار خود ادامه دهند.
رئيس دانشگاه در ادامه، بيان داشت: براي اينکه شما در انجام وظيفه خود موفق باشيد و بتوانيد رسالت خود را به درستي انجام دهيد، سه توصيه به شما دارم، که اعتقاد دارم اگر اين سه نکته مَد نظر قرار گيرد؛ براي دنيا و آخرت شما مفيد خواهد بود. اول اينکه از سياست مستقل باشد و تحت تأثير جريانهاي چپ و راست قرار نگيريد و از گزينش براي سياست خرج نکنيد. قرار نيست کسي که با نظر شما همراه نيست و صاحب ديدگاه ديگري است؛ زجر بکشد، بلکه مديران و اعضاي هسته هاي گزينش بايد وابستگي سياسي نداشته باشند و ملاک براي آنان فقط رسيدن به حقيقت و التزام به آن باشد.
رئيس دانشگاه تأکيد کرد: همچنين براي رسيدن به حقيقت و التزام به آن، لازم است گزينش از مديريت سازمانها و ادارات مستقل باشد و از گزينش براي مديرت بهايي داده نشود، بلکه مديران بايد از کيسه خود خرج کنند. مي شود هم مستقل بود و هم دوست بود، آدم مستقل يعني يک دوست امين و براي همين گزينش نيازمند وجود انسانهايي مستقل است.
دکتر علي اکبري قرار نگرفتن تحت تأثير جوسازي هاي رسانه اي و فضاي مجازي را عامل ديگر در تحقق گزينش مطلوب عنوان کرد و بيان داشت: شما نبايد تحت تأثير جوسازي هاي رسانه اي، فضاي مجازي و شايعات ساخته شده در جامعه و سازمانها قرار بگيريد.
با توسعه فضاي مجازي، جوسازي ها له و عليه افراد، بسيار افزايش يافته است، که متأسفانه بعضي از اين جوسازي ها سازمان يافته است و گاه مسائلي براي بعضي اشخاص ساخته و مطرح مي شود، که جاي تعجب دارد و لذا رسالت کار گزينش مي طلبد، که به هيچ عنوان تحت تأثير جوسازي هاي موجود در جامعه قرار نگيرد.
در ادامه اين کارگاه آقاي کرمي معاون دبيرخانه هيأت مرکزي گزينش کارکنان وزارت عتف، ضمن تقدير از زحمات آقاي دکتر علي اکبري رئيس دانشگاه و آقاي زارعي مسئول هسته گزينش دانشگاه، به خاطر ميزباني اين کارگاه، ابراز اميدواري کرد که مديران و اعضاي هسته هاي گزينش دانشگاههاي آموزش عالي از مطالب ارائه شده در اين کارگاه نهايت استفاده را ببرند.
در ادامه آقاي دکتر صيادي مدرس کارگاه به ارائه مطالب مورد نظر پرداخت.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است