1- بر اساس اعلام پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC )، دانشگاه ايلام، رتبه نهم توليد علم در ايران در حوزه علوم کشاورزي - توليد علم فناورانه و نوآورانه را از آن خود کرد، که اين امر مُهر تأييدي بر روند توسعه علمي دانشگاه ايلام در سال هاي اخير است.
2-در ارديبهشت ماه، دومين همايش بين المللي گرد و غبار بعنوان مهمترين رويداد علمي سال هاي اخير استان ايلام و دانشگاه ايلام، با حضور مقامات کشوري و استاني، صاحب نظران، اساتيد، دانشجويان و هفت دانشمند مطرح جهان برگزار گرديد، که در مجموع 250 مقاله علمي و پژوهشي از داخل و خارج ايران، توسط دبيرخانه همايش دريافت و 180 مقاله پذيرش شد، که 50 مقاله به صورت سخنراني و بقيه به صورت پوستر ارائه گرديد.
3-در راستاي مأموريت اجتماعي دانشگاه در سطح کشور و استان، همايش نکوداشت «مقام علمي دکتر محمد عبداللهي جامعه شناس شهير ايلامي»، براي هويت سازي و تکريم سرمايه هاي اجتماعي استان برگزار گرديد و ان شاء الله همايش نکوداشت آيت الله حيدري ايلامي هم در همين راستا در دانشگاه برگزار خواهد شد.
4-آنچه در همايش نکوداشت دکتر عبداللهي و مشابه آن اتفاق افتاد، تأکيدي بود بر مأموريت گرا بودن دانشگاه ايلام. «مراسم نکوداشت دکتر محمد عبداللهي به سفارش فرد خاصي برگزار نمي شود، بلکه دانشگاه ايلام بواسطه جايگاهي که در استان دارد و در راستاي مأموريت اجتماعي خود، اين همايش باشکوه را براي تجليل از مقام علمي دکتر عبداللهي برگزار مي نمايد». (دکتر علي اکبري، رئيس دانشگاه، 97/02/23)
5-روند توسعه طرح هاي عمراني دانشگاه با شتاب بيشتري ادامه يافت. در اين زمينه مي توان به پيشرفت 99 درصدي پروژه محوطه سازي و راه هاي دسترسي (با بهره برداري از اين پروژه بيش از 350000 متر مربع بر وسعت دانشگاه افزوده خواهد شد)، پيشرفت 89 درصدي محوطه سازي خوابگاه هاي خواهران، پيشرفت 60 درصدي دانشکده علوم پايه، پيشرفت 57 درصدي توسعه دانشکده ادبيات و علوم انساني، پيشرفت 80 درصدي خوابگاه 600 نفره، پيشرفت 72 درصدي محوطه سازي دانشکده کشاورزي و پيشرفت 20 درصدي فاز اول بوستان بلوط مرکزي (در مراحل آغازين قرار دارد) اشاره کرد.
6-دهه سرآمدي آموزش با اجراي برنامه هاي متعدد و متنوع، بهتر از سال هاي قبل برگزار گرديد. ضمن آنکه از دانشجويان برتر دانشکده ها تجليل شد، رئيس و اعضاي شوراي آموزشي دانشگاه پاي صحبت ها، انتقادات و پيشنهادات دانشجويان نشستند، تا کاستي ها و ضعف هاي احتمالي شناسايي شود و براي توسعه خدمات آموزشي لحاظ گردد.
7- در راستاي ارتقاي سطح و مديريت آموزشي دانشگاه و عليرغم تنگناي مالي، «سيستم آموزشي گلستان» خريداري و نصب گرديد. در دانشگاه تاکنون از سامانه آموزشي «سما»، که براي دانشگاه هاي کوچک و با حجم کاربر محدود مناسب بوده و داراي قابليت هاي محدودي است و در بسياري از موارد توانايي حل مشکلات آموزشي پيشرفته تر را ندارد، استفاده مي شد.
8- همچون گذشته برنامه هاي مختلف فرهنگي در راستاي تمرين مديريت، خلاقيت و کارگروهي با محوريت دانشجويان برگزار شد، که نتيجه آن استقبال گسترده دانشجويان و شور و نشاط حاکم بر اين برنامه ها بود. در اين زمينه مي توان به برگزاري هشتمين جشنواره درون دانشگاهي حرکت اشاره کرد، که فققط 3020 دانشجوي بازديد کننده به سامانه پيامکي جشنواره، پيامک ارسال کردند.
9-معاون فرهنگي و اجتماعي وزارت علوم، استاندار ايلام، نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه ايلام، روساي دانشگاه هاي استان، روساي سازمان ها و ادارت مختلف استان، نخبگان و صاحب نظران در برنامه ها و مراسم هاي مختلف برگزار شده در بهار 97 در دانشگاه، از جايگاه و نقش دانشگاه ايلام در حوزه هاي مختلف در سطح استان و کشور تقدير کردند.
10-روند برگزاري برنامه ها و تحولات انجام گرفته در حوزه هاي مختلف دانشگاه، مُبين اين نکته است، که دانشگاه مأموريت هاي مختلف آموزشي، پژوهشي، فرهنگي و اجتماعي دارد و فعاليت در يک حوزه به معناي چشم پوشي از مأموريت هاي ديگر نيست، براي اينکه اهتمام بر توسعه متوازن است.
© تمامی حقوق این سایت برای دانشگاه ایلام محفوظ است